Anadolu Efes‘in yeni transferi Tolga Gecim, medya gununde Tivibu Spor’a acıklamalarda bulundu. Genc oyuncu yaptığı acıklamada şunları soyledi: “Gercekten burada olduğum icin mutluyum. Gectiğimiz sezonu cok iyi gecirdiğimi duşunuyorum. Bu sezon da buraya gelip Anadolu Efes gibi ust seviyelerde mucadele eden, EuroLeague’in en iyi takımlarından birinde oynayacak olmanın gururunu yaşıyorum. İnşallah da guzel bir sezon olur. Takımla birlikte başarılara imza atarım. Kişisel olarak da her zaman EuroLeague’de oynamak gibi bir amacım vardı. Onu da gercekleştirdiğimi duşunuyorum. İnşallah hep buralarda kalıp profesyonel hayatım icin hep en yukarılarda olup mucadele etmek istiyorum. Cok zorlu bir sezon bizi bekliyor. Biz her zaman Milli Takım’da da Efes‘te de ne zaman ne gerekiyorsa sahada olup en iyisini vermeye calışacağız. Gercekten bu bizim icin bir avantaj olabilir. Gecen sezon da sezon icerisinde iyi mucadele edip Dunya Kupası’na kalmayı başarmıştık. İnşallah bu sezon da sahada en iyi şekilde sağlıklı kalıp iyi bir sezon gecirmek istiyoruz.” Cumhurbaşkanlığı Kupası finali ile ilgili ise Tolga Gecim şoyle konuştu: “Sezon başı olduğu icin iki takım da tam hazır değil ama biz sahaya cıkıp en iyi şekilde mucadele etmek istiyoruz. Takım olarak cok iyi oyunculara ve teknik ekibe sahibiz. Bunu da sahaya en iyi şekilde yansıtıp inşallah kupayı alan taraf biz oluruz.” internethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Tolga Gecim: “Anadolu Efes Gibi EuroLeague’in En İyi Takımlarından Birindeyim”