Fenerbahce Beko’nun Fransız guardı Leo Westermann, medya gununde Tivibu Spor’a acıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu yaptığı acıklamada şunları soyledi: “Fenerbahce‘ye geldiğiniz zaman beklenti hep her şeyi kazanmanız yonunde oluyor tabii. Harika bir takıma geldim, efsanevi bir takıma geldim. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor boyle bir takıma geldiğiniz zaman. Takıma alışmak biraz zaman alacak tabii ancak takımda harika insanlar var. Onlar da bana cok yardımcı oluyorlar ama tabii ki biraz zamana ihtiyac var. Sezona başlamayı iple cekiyorum. Burada tum oyuncular cok mutlu ve ben de burada olduğum icin gercekten cok mutluyum. Sezon icin gercekten cok heyecanlıyım. Rakiplerde de cok iyi oyuncular var. Bu sene EuroLeague zor olacak. Sezonun başlaması icin sabırsızlanıyorum cunku her yıl EuroLeague daha iyi hÂle geliyor. İlk macımız Cumhurbaşkanlığı Kupası olacak. Sonra da Basketbol Super Ligi’ne başlayacağız. Biz her macı kazanmak istiyoruz. Bizim icin macın adı fark etmiyor. Burada olduğum icin cok mutluyum ve sabırsızlanıyorum. Buraya geldiğim zaman Joffrey zaten buradaydı. Bana yardımcı olmak icin elinden geleni yaptı. Benim icin iki Fransızın daha olması cok onemli değil. Tanıdığım ve aynı dili konuşan insanlarla olmak guzel bir şey, tabii ki bunun bize yardımı da olacak.” internethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Westermann: “Fenerbahce Gibi Efsanevi Bir Takıma Geldim!”