Fenerbahce Beko’nun Fransız guardı Nando De Colo, medya gununde Tivibu Spor’a acıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu yaptığı acıklamada şunları soyledi: „Harika hissediyorum. Burada olmaktan oturu cok heyecanlıyım. Harika bir sezon gecirmek istiyorum. Bu sezon yapacak cok şeyimiz var. Cok uzun bir sezon olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve sonuna kadar savaşacağız. Birkac idman yaptık sezon oncesi. Sonucta basketbol oynayacağız. Plana bağlı kalıp yapmanız gerekeni yapacaksınız sahada. Fenerbahce benim neler yapabileceğimi biliyor, ben de onların benden beklediği her şeyi yapmaya calışacağım. Fiziksel olarak cok iyi durumdayım. Her zaman olduğu gibi, ben bir oyuncuyum ve ne yapmam gerekiyorsa yapıyorum. Tabii ki sezon uzun ve kendinize iyi bakmalısınız. Her zaman sağlıklı olmanız gerekiyor. İstanbul cok guzel. Daha iki gun gecirebildim burada. Ama burada olmak oturu cok mutluyum. Yavaş yavaş alışacağız tabii ki. Bazı şeyleri tam halledemedik ama ailemle birlikte burada cok mutluyum. Kişisel olarak bir isteğim yok. Takım icin en iyisi neyse onu istiyorum.“ Takımda uc Fransız oyuncunun bulunması ile ilgili De Colo şunları soyledi: „Harika. Her zaman Fransız arkadaşlarımla aynı takımda olmaktan mutluluk duyarım. Joffrey’i milli takımdan tanıyorum zaten. Leo ile beraber de bir sene oynadık. Aile gibiyiz. Harika bir his, ne diyebilirim ki? Yeni geldiğiniz bir yerde tanıdık yuzlerle birlikte olmak cok guzel.“ Turkish Airlines EuroLeague’de bu yaz yaşanan hareketlilik ile ilgili konuşan De Colo, şu ifadeleri kullandı: „EuroLeague her sene aynı. Biz kendi oyunumuza bakıp cok iyi oynamaya, her gun daha da iyi olmaya calışacağız. Onemli olan sezon icerisindeki gelişim. Playofflar yaklaştıkca cok daha iyi olmalısınız ki hedefinize ulaşabilesiniz.“ Cumhurbaşkanlığı Kupası finali ile ilgili konuşan De Colo, şunları kaydetti: „Sureci oğrendim. Ligdeki takımlarla ilgili de bilgiler aldım. Gercekten guclu takımlar var. Aslında tum yerel ligler gibi belki daha kolay maclar olacak ama hepsine hazır olmak lazım. Ne olacağı belli olmaz. Her macta savaşmak lazım.“ internethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- De Colo: „Fenerbahce İcin En İyisi Neyse Onu İstiyorum“