haydi herkes efes - panathinaikos macına!
Basketbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- haydi herkes efes - panathinaikos macına!
-
06-10-2019, 01:35:55herkese selamlar her yıl aynı eziklik aynı cirkinlik zavallı yunan capulcuları her macta aynı senaryoyu sergiliyor.ağızlarında salya kudurmuş bunlar şimdi istanbulda bunlara ne yapalım biz ? ne yapsak HAKKIMIZDIR KİMSE AĞLAMASIN SONRA şimdi hakeminden yonetimine kadar yapmadığı numara kalmaz fibanın da. bi para cezası panati.....a sonra hoop tamam gene atina da vura kıra yenerler bizi. aslında bence en guzeli yunanistana kalırsa son mac bi guzel kırıp dokecen bunları halleri kalmasın final four da madem boole elenicez katlansınlar yaptıkları cirkinliklerin karşılığını. son bi soz de ibrahim kutluaya soylemek istiyorum kardeşim bok mu var yunanistanda oynuyosun ,bayıldı herif oraya sanki parası yok, git italya ya ispanya ya bunlarla birlik olur gibi ,sanki yeterince guclu değilmişler gibi bunlara hizmet ediyo adam(neymiş cok seviyolarmış iboyu yav onlar sevse ne olur ya bi gun gelir gorurum ben onların sevgisini fener seyircisi gibi sevebilirler mi onlar ).bizim millet de haberi yoktur basketten anca yok inter milan bilmemne futbolunu takip etmiştir bizim mactan ziyade yunanlardaki merak bizde olsa baskette kendi sahamızda mac kaybetmeyiz neyse biliyosunuz işte booleeee duygularını dile getirmek isteyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum __________________