Ertuğrul Erdoğan şu ifadeleri kullandı: “Cok iyi bir ilk yarı gecirdik ancak ikinci yarıda bircok hata yaptık. Cembere gitmekte zorlandık. Macın sonunda kazanmanın bir yolunu bulduk, onemli olan da buydu. Gunun sonunda takımımın verdiği savaştan dolayı mutluyum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Deplasmanda kazanmak her zaman zordur. EuroCup’a galibiyetle başlamak bizim icin onemliydi. Bu galibiyetin uzerine koyarak devam etmeli ve her gecen gun daha iyi bir basketbol oynamamız gerekiyor.” Macı 20 sayıyla tamamlayan Aaron Harrison ise şunları soyledi: “İlk yarıda cok iyi bir basketbol oynadık ve iyi bir fark yakaladık. Deplasmanda kazanmak her zaman cok zordur, rakibimiz de macın sonuna kadar vazgecmedi. Macın sonunda rakibimizi durdurmayı başardık ve ihtiyacımız olan galibiyeti aldık.” Karşılaşmanın bir diğer yıldızı Greg Whittington’ın acıklamaları ise şoyleydi: “Zor bir mactı. Macın son anlarına kadar skor kopmadı ancak karşılaşma boyunca cok savaşarak hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.” EUROHOOPS
- ReadBull.net
- Spor
- Basketbol
- Erdoğan: “Takımımın Verdiği Savaştan Dolayı Mutluyum, Onlarla Gurur Duyuyorum”