Derrick Williams: „Koc 40 Dakika Oynamamı İstiyorsa Bunu Yapmaya Hazırım“
Basketbol0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Derrick Williams: „Koc 40 Dakika Oynamamı İstiyorsa Bunu Yapmaya Hazırım“
-
06-10-2019, 01:32:03Real Madrid’e karşı mucadeleyi 19 sayı 10 ribaunt ile tamamlayan ve 40 dakikanın tamamında gorev alan Derrick Williams, mac sonu acıklamalarda bulundu. Derrick Williams’ın sozleri şu şekildeydi: „Zor bir yenilgi… EuroLeague’deki ilk macımızı oynadık ve hala birbirimizi tanımaya calışıyoruz. 10-11 farkla 2 kere geri duşup 2’sinde de donmeyi başardık, hatta one bile gectik. Uzun bir sezon olacak. Bu henuz ilk mactı, hala iyi olacağız. Birkac setimiz vardı, takım arkadaşlarım benim savunmacıma perdeleme yapıp beni boşa cıkardılar ve topla buluşmamı sağladılar. Sahada elimden geleni yapıp savaşmaya ve takım arkadaşlarıma yardım etmeye calışıyorum.“ Ayrıca FB TV mikrofonlarına da konuşan Amerikalı forvet: „Jan Vesely ile Joffrey donduğunde her şey daha kolay olacak. Koc 40 dakika oynamamı istiyorsa, o ne derse ben onu yapmaya hazırım. Zaten sezon oncesi kendimi buna gore hazırlamıştım“ dedi. Son pozisyondaki hakem kararı ile ilgili de Derrick Williams: „Zor bir karar tabii. Hakemlerin işi de cok zor. Doğru ya da yanlış karar verebilirler. Zor anlar. Bizim daha iyi oynamaya bakmamız lazım“ yanıtını verdi. EUROHOOPS __________________