Thompson: “Durant Sırf Yetenekli Diye Ne Kadar Calıştığını Gormuyorlar”
Basketbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Thompson: “Durant Sırf Yetenekli Diye Ne Kadar Calıştığını Gormuyorlar”
-
06-10-2019, 01:20:53Klay Thompson, Kevin Durant ile ilgili ovgu dolu ifadeler kullandı. by Eurohoops Team / [email protected] Golden State Warriors, bu yaz başta Kevin Durant olmak uzere Andre Iguodala, Shaun Livingston, DeMarcus Cousins, Quinn Cook gibi onemli oyuncularını kaybetti. Klay Thompson’ı da capraz bağ sakatlığına kurban veren Warriors, yeni sezona bir oncekinden hayli farklı bir kadro ile başlayacak ancak Thompson’ın da gec de olsa doneceği duşunulurse bu kayıplar arasında en onemlisi elbette Durant’in kaybı. Henuz Warriors hanedanının bitmediğini soyleyen Thompson, The Athletic‘ten Marcus Thompson’a yaptığı acıklamada Durant’in ayrılığı nedeniyle super yıldıza yonelik bir kırgınlık ya da kızgınlığı olmadığını dile getirdi. Thompson, yaptığı acıklamada şunları soyledi: “Hicbir kırgınlık, kuskunluğum yok. Kevin’ı tanıyorum. Tarihin en dominant takımıyken iyi olsak da ciddi duşuş yaşayan bir takıma donuşmemiz b*k gibi. Her gun onunla oynamak cok keyifli. Kevin gercekten calışkan ve izlemesi keyifli biri. Gercekten harika bir basketbolcu. Bunu ozleyeceğim. O onemsiyor. Onu bu kadar iyi yapan da bu zaten. Yaptığı işe tutku duyuyor. Cok hunerli ve insanlar da o doğuştan gelen huneri goruyor diye oyunu ne kadar onemsediğini, ne kadar calıştığını gormuyorlar. Ben onun her gun ne kadar calıştığını gordum. Bunu oyle tutkunuz yoksa ya da onemsemiyorsanız yapmazsınız.” eurohoops.net __________________