Giannis Antetokounmpo ucluk atmak istiyor. by Eurohoops Team / [email protected] Yunan super yıldız Giannis Antetokounmpo, NBA’in son MVP’si ve genc yaşına rağmen ligin en buyuk yıldızlarından biri. Her gecen gun yukselmeye devam eden Giannis’in hucum cephaneliğindeki en buyuk eksiklik ise uc sayılık atışlardaki başarı. Ancak Giannis, oyununun bu alanını da geliştirmeyi kafasına koymuş durumda. Dime’dan Jaime Cooper’a konuşan Giannis Antetokounnmpo, ucluk atmak istediğini soyledi. 24 yaşındaki oyuncu yaptığı acıklamada şoyle konuştu: “Ucluk atmadan da şampiyon olabilirim ama ucluk atmak istiyorum. Bu yıl biraz daha iyi ucluk attım. Sezon ilerledikce daha da iyiye gittim. Ucluk atmak benim icin ve takım arkadaşlarım icin oyunu cok daha kolaylaştıracak. Dolayısıyla bu bileşeni oyunuma eklemek zorundayım.” Antetokounmpo, gecen sezon normal sezonda mac başına 2,8 ucluk denerken %25,6 ile isabet buldu. Playofflarda bu oran %32,7’ye yukseldi. Bucks GM’i Jon Horst, Antetokounmpo’ya 2021 yılında sozleşme almaya uygun olduğunda bir super maksimum kontrat vereceklerini soylemişti. eurohoops.net __________________