Steve Kerr: “Klay Thompson’ın Durumundan Haberim Yok”
Basketbol0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Steve Kerr: “Klay Thompson’ın Durumundan Haberim Yok”
-
06-10-2019, 01:20:44Steve Kerr, yaz doneminde Klay Thompson ile hic konuşmadığını soyledi. by Eurohoops Team / [email protected] Golden State Warriors baş antrenoru Steve Kerr, capraz bağ sakatlığından donmeye calışan Klay Thompson’ın son durumu ile ilgili bilgi sahibi olmadığını acıkladı. Hatta ve hatta Kerr, yaz doneminde Thompson ile hic konuşmadığını dile getirdi. The Athletic‘ten Anthony Slater’ın haberine gore Kerr’un acıklamaları şu şekilde: “Haberim yok. Yazları Klay ile konuşmuyorum. Kamp başlamadan bir gun once onu gorene kadar bekliyorum. Birkac gun once Bahamalar icin bağış topladığını biliyorum. Bazı cocuklar gidip onu gorduler. Ben de birkac kez mesajlaştım ama coğunlukla Rick Celebrini haber verdi bana tedavi sureci ile ilgili. İyi gidiyor gibi gozukuyor ancak cidden asıl kampın başında goruşeceğiz.” Klay Thompson’ın gelecek sezonun buyuk bolumunu kacırması bekleniyor ancak Warriors yine de yıldız oyuncusuna guvendiğini net bir şekilde ortaya koydu ve ona beş yıllık 190 milyon dolar değerinde bir kontrat verdi. Thompson, gecen sezon %46,7 saha ici, %40,2 ucluk ve %81,6 serbest atış isabet oranları ile 21,5 sayı, 3,8 ribaund ve 2,4 asist ortalamaları yakaladı. eurohoops.net __________________