Vincent Poirier: “Boston Celtics Bir Avrupa Takımı Gibi Oynuyor”
Basketbol0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Basketbol
- Vincent Poirier: “Boston Celtics Bir Avrupa Takımı Gibi Oynuyor”
-
06-10-2019, 01:20:42Boston Celtics’in yeni oyuncusu Vincent Poirier, yeni takımından oldukca mutlu. By Eurohoops team / [email protected] Bu yaz Baskonia‘dan Boston Celtics‘e giden Vincent Poirier, doğru tercih yaptığından emin. Boston Globe’tan Adam Himmelsbach’a konuşan Poirier, Celtics icin; “Boston Celtics’in oynadığı basketbol Avrupa takımları gibi. Bircok pick&roll var. Koc gercekten cok akıllı. Bu yuzden Avrupa’da oynamak gibi. Ve ayrıca kazanmaya oynuyorlar. Bu da benim istediğim şey. Ben de kazanmak istiyorum. Bu yuzden burası bana gercekten cok uygun” dedi. Fransız oyuncu, Celtics’le kontrat imzalamasının cok hızlı gercekleşmesi konusunda ise; “Evet gercekten cok hızlıydı ve teklif cok hoşuma gitmişti o yuzden hemen kabul ettim. Benim icin en iyi olan şey buydu. Benim icin neredeyse kusursuz bir takım. Ve bu bana daha cok guven veriyor. Bircok insana benim NBA’e gitmem icin en iyi yıl olduğunu soyledim cunku kendime %100 guveniyorum. Basketboluma guveniyorum ve bence muhteşem bir zaman. Gectiğimiz yıl doğru zaman değildi ama bu yıl mukemmel bir zaman” yorumunu yaptı. eurohoops.net __________________