Kyrie Irving: “Kevin Durant’in Sakatlığında Bircok İnsan Suclu”
Basketbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Kyrie Irving: “Kevin Durant’in Sakatlığında Bircok İnsan Suclu”
-
06-10-2019, 01:06:20Kyrie Irving, yeni takım arkadaşını korudu. By Eurohoops team/ [email protected] Bu yaz doneminde Brooklyn Nets‘e imza atan Kyrie Irving ve Kevin Durant’in yakın dostluğu uzun suredir biliniyor. Irving, medya gununde yeni takım arkadaşını savunup carpıcı acıklamalar yaptı. Gectiğimiz sezon sakatlığı olmasına rağmen final serisinde parkeye cıkan Durant, daha sonra aşil tendonunu kopartmıştı. Bu sezon sahalara donmesi beklenmeyen Durant’in durumu Irving’e soruldu. Yıldız oyuncu da bu soruya; “Onun sakatlığından bircok insan suclu. Hepimiz Kevin’ın o ortamda oynamaya hazır olmadığını biliyorduk. İnsanlar kabul etse de etmese de durumun boyle olduğunu biliyorduk. Sadece 31 gun sahalardan uzak kalmıştı ve onu mevcut durumu satabilmek icin ulusal sahneye koydular. Onu duşunmediler. Ben bunu korumak icin buradayım. Tum sezon boyunca onu korumaya calışacağım. Kevin istediği gibi rehabilite olup istediği zaman donebilir. Onunla ilgili fazlasıyla sabırlı olacağım cunku boyle bir şeyin bir daha kimsenin başına gelmesini istemiyorum. Ozellikle boyle bir seviyede. Onun %101 sağlıklı olmasını istiyorum” yanıtını verdi. Bircok insan, quad’ında sakatlığı bulunan Durant’in o donem final serisinde 3-1 geride olan Warriors tarafından acele bir şekilde dondurulduğunu, bunun da yeniden sakatlanmasına sebebiyet verdiğini duşunuyordu. eurohoops.net __________________