Kawhi Leonard, yeni sezon hedeflerinden soz etti. by Eurohoops Team / [email protected] Los Angeles Clippers‘ın artık yeni bir super yıldızı var ve Kawhi Leonard, kariyerinde ucuncu kez bir organizasyonu şampiyonluğa taşımak istiyor. Tarihte uc ayrı takımda şampiyonluk yaşayan yegane oyuncular Robert Horry ve John Salley oldular ancak her iki isim de yardımcı rolde oynayan isimlerdi. Kawhi gibi LeBron James de ucuncu organizasyonunu şampiyonluğa taşıma hevesinde ve tarihe gecebilir. Yahoo Sports‘a konuşan Leonard, boyle olası bir başarı konusunda “Harika bir başarı olur. Emekli olduğum zaman konuşulacak bir şey olur ve bunu memleketimde yapmak muhteşem olur. Cocukken Staples Center, gittiğim ilk NBA salonlarından biriydi. Tum bunları burada yapmak cok ozel olur. Ancak once yapılacak işlerimiz var” şeklinde konuştu. Leonard, acıklamalarını şu şekilde surdurdu: “Diğer herhangi bir yıl gibi, diğer herhangi bir takımımda olduğu kadar cok istiyorum kazanmayı ancak bu yıl daha da heyecanlıyım ve bu sezon kazanabilirsem insanların daha cok anlatmak istediği bir hikaye olacak bu. Her yıl cıkıp kazanmak istiyorum, bu yıl tarih yazmak istiyorum ancak asıl mesele her zaman keyif almak, iyi oynamak, sezonu bitirmek ve sonucları gormek. Yapabileceğiniz tek şey bu. İşe koyulma zamanımız… Bu sezon ne olacağını goreceğiz.” eurohoops.net __________________