Manu Ginobili bundan yıllar once gecirdiği ciddi bir kazayı anlattı. by Eurohoops Team / [email protected] Eski Spurs oyuncusu Fabricio Oberto’nun “DTMB con Fabricio Oberto” isimli programına katılan Arjantinli efsanevi oyuncu, 2004’te olume cok yaklaştığını soyledi. Ginobili, eşiyle balayında olduğu donemde cok ciddi bir kaza gecirdiğini ve neredeyse hayatını kaybettiğini belirtti. Ginobili, paylaştığı anekdotta şunları anlattı: “2004 yılında balayım sırasında bir kavşakta karşı yonden gelen bir araba, kamyonu solladı ve ben de direksiyonu kırdım. Araba patinaj yapmaya başladı. Birini oldurebilirdim. Bir ağaca carpabilirdim. Bir ucurumdan ucabilirdim ya da diğer surucu ile kafa kafaya carpışabilirdik. Ne Olimpiyatlar olurdu ne de kariyer… Yazı tura atıldı, şanslıydım.” Ginobili 2004’te hayatını kaybetmedi ve oyunculuk kariyeri boyunca bize bir dolu guzel anı bıraktı. Spurs formasıyla 1.057 maca cıkan Ginobili, 13,3 sayı, 3,5 ribaund ve 3,8 asist ortalamaları yakaladı. İki kez All-Star secilen Arjantinli efsane, 2008’de ise Yılın Altıncı Adamı odulunu kazandı. EuroLeague, Olimpiyat ve NBA şampiyonlukları bulunan Ginobili, eşsiz bir oyuncu olarak hafızalara kazındı. eurohoops.net