Arkadaşlar Hıncal Uluc'un programını izliyordum bu elendiğimiz mactan sonraydı sanırım.Ve Hıncal Uluc Hideyetle birebir defalarca konuştuğunu ve hidayetin sakatım bana bir doktor ayarlayın geliyim orada hem oynarım hem tedaviye devam ederim demiş bizim federasyona,onlar kabul etmemiş sanırım ve memo ile bunun gelmemesini isteyenler varmış ve tanjevice baskı yapıyolarmış.Neyse ayın 4unde hidayet memo falan gelmişler ama tanjevic sizleri takımda duşunmuyorum teşekkurler demiş,hıncal uluc memonun duşuncelerini bilmem ama hidayetle yuzyuze bikackez goruştum ve durum bundan ibaret demişti. Benimde aklıma takılıyor.. Memo-Huseyin Beşok-Hidayet-Mirsad Turkcan-Kerem Tunceri bunlar neden yoktu kadroda hepsi oynayamayacak kadar sakatmıydı?kendilerimi gelmediler yoksa cağırılmadılar mı?tamam gencler yetişsin ancak,karşında arjantin var senin takımının yaş ortalaması 19,yenebileceğini mi sanmıştın? orada oynayanların coğu karşısındaki oyuncuya hayran belkide yani yaşları daha kucuk değil mi dunya kupası icin? __________________