Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde bu akşam İsrail'i Kayseri'de konuk edecek olan A Milli Bayan Takımımız hazırlıklarını tamamlayarak mac saatini beklemeye başladı. GRUP ELEMELERİNDE İKİNCİ MAC Avrupa Şampiyonası grup elemelerine Ukrayna galibiyeti ile başlayan Potanın Perileri, elemelerin ikinci macında Kayseri'de İsrail ile karşılaşacak. Bu sabah macın oynanacağı Kayseri Ataturk Spor Salonu'nda antrenor Cem Akdağ nezaretinde 1 saatlik şut calışması yapan ay yıldızlılar bu antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak mac saatini beklemeye başladı. Turkiye - İsrail Avrupa Şampiyonası grup eleme macı bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Potanın Perileri Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde 13 Eylul'de Slovenya, 16 Eylul'de ise Ukrayna ile yine Kayseri'de mucadele edecek. CEM AKDAĞ: "EVİMİZDEKİ MACLARI KAZANMAK İSTİYORUZ" Avrupa Şampiyonası grup elemelerinin 6 maclık zor bir seri olduğunu ifade eden A Milli Bayan Takımı Başantrenor Cem Akdağ, " İlk macı kazandık ve onemli bir avantaj elde ettik. Bizim icin asıl onemli olan evimizde oynayacağımız uc macı da kazanmak. Bu akşam karşılaşacağımız İsrail takımı iyi bir ekip. Gruptaki diğer takımlar da bayan basketboluna yatırım yapan ulkeler. Her oynayacağımız macı tek tek duşunuyoruz, sakatlıklar nedeniyle uzun oyuncu bolgesindeki eksikliklerimizi Yasemin, Korel ve Didem ile bugune kadar cozmeyi başardık. Umarım onumuzdeki maclarda da bu konuda sorun yaşamayız. Ancak en buyuk uzuntum Umit Milli Takım'da bulunan cok yetenekli uzun oyunculara bu aşamada tecrube kazandıramamak. Zafer kupasında yarı yarıya dolu olan tribunlerin bu grup eleme maclarında tamamen dolacağına inanıyorum. Ayrıca Kayseri'ye geldiğimizden beri bizimle yakından ilgilenen ve cok iyi misafirperverlik yapan Kayserili ilgililerin hepsine teşekkur ediyorum" dedi. Not: (c)alıntı __________________