Galatasaray'ın kaptanı Goksenin Koksal, yeni sezonda sarı-kırmızılı taraftarın desteğine ihtiyac duyduklarını soyledi. Goksenin Koksal, Galatasaray taraftarının sahadaki altıncı adam olduğunu belirterek, "Avrupa'nın en buyuk takımlarını onların desteği ile yendik ve yenmeye devam edeceğiz. Yeni sezona Eurocup'a Andorra macıyla başlayacağız. Galatasaray taraftarı desteğini bizden eksik etmesin. Onlar sayesinde biz daha iyiyiz." ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın hedeflerinin her zaman ust sıralar olduğunu aktaran 27 yaşındaki oyuncu, "Genc bir takımız ama Galatasaray, adının gectiği yerde her zaman en buyuk başarılar icin mucadele eder. Bu sezon Eurocup ve Turkiye ligini en yukarıda bitirmek istiyoruz." diye konuştu. Tahincioğlu Basketbol Super Ligi'nde yabancı oyuncu sayısının 6'dan 5'e duşurulduğunun hatırlatılması uzerine Goksenin, "Turk oyuncuların oynama şansı daha da arttı. Turk oyuncuların calıştığı zaman her yerde oynayabileceğini duşunuyorum. Ben kendimi boyle hazırladım. Neticesinde de cok kaliteli Avrupa Ligi kadrolarında da şans buldum. Takımda yerli ve yabancı oyuncular olarak iyi bir kimya oluşturduk." değerlendirmesinde bulundu. Goksenin Koksal, yeni kurulan genc bir ekip olduklarını ve gecen sezondan cok daha farklı bir sezon gecireceklerine inandığını dile getirerek sozlerini tamamladı. Basketdergisi