EuroLeague 1. hafta mucadelesinde Ulker Sports Arena'da Herbalife Gran Canaria'yı 97-72'lik skorla mağlup eden Fenerbahce'de koc Zeljko Obradovic, karşılaşma sonrasında duzenlenen basın toplantısında şunları soyledi: “EuroLeague'de olmayı hakeden bir takıma karşı oynadık. İlk macı herkes merak ediyordu. Liglerinde 3 mac oynadılar şu ana kadar, her zaman aynı şekilde oynayan bir takım. Hem hucum hem savunma acısından yuksek ritimde oynuyorlar. Her şey beklediğimiz gibiydi, cok fazla uc sayılık atış kullandılar, hucum ribaundlarını da zorladılar. Bizim icin iyi olan tarafı uc sayılık atışlarda fazla isabet bulamadılar ve macı kontrol ettik. İlk ceyrekten son ceyreğe kadar macı hak ettik. Sezon icin Gran Canaria'nın cok iyi bir takım olacaklarını goreceksiniz. İyi bir kadroları var. Takımımın performansından memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum, taraftarımıza da bu guzel atmosfer icin teşekkur ederim. Bobby 2 gun once Amerika'dan dondu, bu sebepten oturu oynamadı. Sinan Guler cok onemli bir destek verdi macta takıma. Onumuzde 80 maclık bir program var, herkesin desteğine ihtiyacımız var. Oynamanın en iyi şekli topu paylaşmaktır. Bunun uzerine cok calışıyoruz. Oyuncuların da bunun en doğru yol olduğunu anladığına inanıyorum. 12 oyuncumuz da cok onemli benim icin. Hem Tyler hem Joffrey bize yardımcı olacak kaliteye sahipler. Eskiler biraz daha hızlı adapte oluyor ama genel anlamda herkesin zamana ihtiyacı var.” Basketdergisi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Obradovic: Her şey beklediğimiz gibiydi