Banvit Basketbol Kulubu Başkanı ve yoneticileri, Karesi Belediye Başkanı Yucel Yılmaz'ı ziyaret etti. Banvit Basketbol Kulubu Başkanı ve yoneticileri, Karesi Belediye Başkanı Yucel Yılmaz'ı ziyaret etti. Balıkesir’i Turkiye ve Avrupa liglerinde başarıyla temsil eden Banvit Basketbol Kulubu Başkanı Ozkan Kılıc, Sportif Direktoru Turgay Cataloluk ve Genel Menajeri Turgay Zeytingoz, Karesi Belediye Başkanı Yucel Yılmaz'ı ziyaret etti. İki kardeş kulup, Karesispor ve Banvit yoneticilerinin de bir araya geldiği buluşmada her iki takımın Balıkesir'de basketbolu sevdirmek ve yaygınlaştırmak adına calışmalarına devam etmesi gerektiği vurgulandı. Ozkan Kılıc, "Bugun Karesispor'un kurucusu ve şeref başkanı Yucel başkanımızı ziyaret etmek istedik. Kendisi bize cok destek oldu, en son benim oğlumun duğununde de sağolsun kırmadı geldi. Bu ziyareti yaparken de Cumartesi gunu iki kardeş takım oynadı, Bandırma Kırmızı ve Karesi Spor, cok başarılı bir seviyeye gelmiş Karesi Basketbol Kulubu, onu da kutlayalım istedik" dedi. Karesispor'un ust uste lig atlamasında Banvit'in buyuk desteği olduğunun altını cizen Yucel Yılmaz, "Banvit, Balıkesir'in genlerinde olan basketbolu yeşertti, alt yapılarda, oğrencilerde her yerde cok emekleri var. Ozkan Bey de bizzat kulup başkanı olarak en cok emeği olan kişi. Balıkesir'i medeni,basketbola değer veren bir şehir olarak tum dunyaya tanıttılar. Tabii bizim oynadığımız Bandırma Kırmızı takımı, genclerin oynadığı guzel bir takım. Balıkesir'in guzelliklerini beraber yaşatmaya calışıyoruz. Kendilerine ve tum calışanlarına basketbola yaptıkları yatırım ve Balıkesir'imize kattıkları değer icin teşekkur ediyorum. Cunku her iki tarafta da, Bandırma'da da burada da kapalı gişe maclar oynanıyor. Bu da Balıkesir'in bu işi ozumsediğini, genlerindeki basketbolun karşılığını verdiğini ve Turkiye'de basketbolda bir merkez olma yolunda ilerlediğimizi gosteriyor. Ben emeklerinden dolayı, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkur ediyorum" dedi. Ziyaretin sonunda Banvit Spor Kulubu Başkanı Ozkan Kılıc, Karesi Belediye Başkanı Yucel Yılmaz'a isminin yazılı olduğu 10 numaralı forma armağan etti. İHA __________________