Bir Basketbol Seyircisi Olarak Utandım..!!
Basketbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Bir Basketbol Seyircisi Olarak Utandım..!!
-
05-10-2019, 23:17:53Carşamba akşamı, hevesle televizyonun başına oturdum. Televizyonda Beşiktaş - Fenerbahce Basketbol karşılaşması var. onu izliyeceğim. İlk Goruntu Muthiş, Salon tıklım tıklım dolu. Sevindirici gibi, basketbol seyircisi artıyor. Oyunun başlaması ile seyircide tezahurata başladı. salonda inanılmaz bir gurultu. buda guzel takımlarını destekliyorlar. fakat sonradan tezahuratlar değişmeye başladı. salon komple tek bir ağızdan kufur ediyor. fenerbahce başkanından, takıma, hakemlere ağızlarına ne gelirse. Yazık. Futbol maclarına gidemeyen aileler basketbol maclarında bunlar olmuyor diye hanımları, cocukları ile birlikte mac izlemeye geliyorlar. zamanlarını guzel gecirebilecekleri bir ortam olarak duşunuyorlar. ve bu kitle surekli artıyor. turkiyede tam basketbolda bir kıpırdama varken, ilerlemeye başlamışken olacak şey değil. televizyonun sesini kıstım. stadlardan elini ayağını ceken aileler gencler, hanımlar salonlardanda cekilecekler. tek bir ağızdan koro halinde kufur ben utandım. beşiktaş seyircisi icin konuşmuyorum. fenerbahcesinde de, galatasarayında da aynı durum olmaya başladı. elimizden geldiğince buna bir dur demeliyiz. basketbolumuzun yukselişe gectiği bir zamanda yapılacak işler değil bunlar. artı bir konuyuda Kaan Kural'a hic yakıştıramadım. tribunler tek bir ağızdan kufur etmeye başladı. salon tamam inliyor olabilir ama, kaan kuralın yorumu beni şaşkına cevirdi. beşiktaş seyircisinin kendisine gelmeye başladığını soyledi. boyle kendisine gelecekse basketbol seyircisi hic gelmesin __________________