Taraftarımız Tum Koltukları Doldurmalı
Basketbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Taraftarımız Tum Koltukları Doldurmalı
-
05-10-2019, 23:17:17Fenerbahce Erkek Basketbol Takımı’mızın Şube Direktoru Nedim Karakaş FB TV’ye yaptığı acıklamada, Cory Violette’in takımdan ayrılmasının ardından bir suredir denenen Chester Mason ile anlaşıldığını lisans işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pazar gunu oynanacak Beşiktaş macında forma giyeceğini acıkladı. Nedim Karakaş acıklamalarına şoyle devam etti: “Cory Violette’i Avrupa Kupaları’nda yapacağımız karşılaşmalarda takımımıza destek olması icin kadromuza dahil etmiştik. Bununla birlikte Avrupa Kupaları maclarının sona ermesinin ardından Violette’nin aldığı sureler azalınca onun da takımdaki mutluluğu azaldı. Bu nedenle sozleşmesini feshettik. Onun yerine ABD’li Chester Mason’u denemeye başladık ve Aydın Ors ile yaptığımız toplantı sonrasında bu oyuncu ile anlaşma kararı aldık. Kendisinin lisans işlemlerini tamamladıktan sonra Pazar gunu oyuncumuzu Beşiktaş macında oynamasını sağlayacağız. Mason, takımımızın kurarıcısı gibi duşunulmemeli, o atletik yapısı ile kadromuzda iyi işler yapabilecek bir oyuncu.” Şube direktorumuz Nedim Karakaş, Abdi İpekci Spor Salonu’nda Pazar gunu Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmaya rakip takım taraftarının alınmayacağını belirtti ve şunları soyledi: “İki takımın lig oncesi ortak kararı doğrultusunda karşılaşmalara rakip takım taraftarı alınmayacak. Ligin ilk yarısında Beşiktaş’ın evinde oynanan karşılaşmada da bu boyle oldu. Abdi İpekci Spor Salonu’nda da boyle olacak. Taraftarımızdan ricamız koltuklarda tek bir boş nokta bırakmadan takımımızı en iyi şekilde desteklemeleri. Cunku onların desteği takımımızın motivasyonu icin cok onemli. Ayrıca bu karşılaşma derbi olma ozelliğinin dışında play-off’larda muhtemel rakibimiz olan Beşiktaş ile eşitliği sağlayarak seriye baştan başlayabilmek.” __________________