Anadolu Efes Genel Menajeri, 2011 tarihine Kevin Garnett’In transferinin gundeme geldiğini acıkladı. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] Anadolu Efes Genel Menajeri Alper Yılmaz, NTV’nin NBA Studyo adlı programına konuk oldu ve 2011’de lokavt doneminde yaşadığı bir anıyı paylaştı. Alper Yılmaz, 2011’deki NBA lokavtında Kevin Garnett’ın menajeri tarafından Anadolu Efes‘e teklif edildiğini ancak maddi koşulların ağır olması nedeniyle transferin gercekleşmediğini acıkladı: “2011’de NBA’deki lokavt zamanında Ersan İlyasova’yı aldık. Sonrasında sezon başladı, biz maclara başladık, Ersan oynuyor, bir gun telefonum caldı. ‘Ben Garnett’in menajeriyim, lokavt doneminde Avrupa’ya gelmek istiyoruz, duşunurseniz haber verin’ dedi. Biz de ‘Tabii ki duşunuruz, Kevin Garnett gibi bir oyuncu kacmaz’ dedik. İnanılmaz yuksek bir para soylediler. 2 ay icin 1 milyon Dolar. Aylık 500 bin Dolar gibi bir para soylediler. Bahsettiğim yıl da 2011… Ben de o zamanlar takım menajeriyim. ‘Tabii ki bakayım ama benim karar verebilecek bir yetkim yok.’ dedim. Sordum, bu parayı karşılayabilecek durumumuz yok. Zaten lokavtın ne zaman biteceği de belli değildi. O yuzden menajerine ‘Hayır, Kevin Garnett’ı almıyoruz’ dedim yani. (Gulerek)” NBA’in ve Boston Celtics‘in efsanelerinden olan 15 kez All-Star secilmiş 2008’de NBA şampiyonluğu yaşamış Kevin Garnett’ı kısa sureliğine de olsa Turkiye’de izlemek kuşkusuz cok buyuk bir keyif olurdu. eurohoops.net/tr
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Alper Yılmaz: “Menajerine ‘Hayır, Kevin Garnett’ı Almıyoruz’ Dedim”