Turkiye’nin İspanya’yı devirdiği macın yıldızlarından Semih Erden, karşılaşmanın ardından acıklamalar yaptı. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] Semih Erden macın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına şunları soyledi: “Burada muthiş bir atmosfer vardı. Tum Ankara halkına ve seyircisine teşekkur ediyorum. Bizi yine yalnız bırakmadılar. Maca gelecek olursak biz zaten maca bu şekilde hazırlanmıştık. 3-4 gun hazırlanmak bizim icin bir dezavantaj ama bunu iyi değerlendirdik. Sahada savaşan, ruhu olan, hırslı ve istekli oynayan bir takım var. Eksiklerimize rağmen ve biz bunun farkındaydık. Ancak sahaya koyduğumuz oyun cok kaliteli bir oyundu. Antrenmanda calıştığımız hemen hemen her şeyi duzgun yaptık. Onları da tebrik ediyorum, sonuna kadar savaştılar. Sonu bizim oldu ve guzel oldu. Elimden geleni yapıyorum. Tek bildiğim bir şey var basketbol oynamak. Keyif alıyorum cok seviyorum. Burada olmak takımda olmak. Ben değil herkesi tebrik. İyi hazırlandık. Ben de iyi oynadım. Hem mutluyum hem de gururluyum.” eurohoops.net/tr
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Semih Erden: “Sahada Savaşan, Ruhu Olan, Hırslı Oynayan Bir Takım Var!”