Tanjevic:Bizde 4 tane horoz var...
Basketbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Tanjevic:Bizde 4 tane horoz var...
-
05-10-2019, 23:12:54A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda yaşadığı hayal kırıklığının ardından koc Bogdan Tanjevic kendini savundu. Şampiyonaya madalya icin gittiklerini ancak oyuncularının verdiği direktifleri yerine getirmediğini belirten Tanjevic, "Bir takımda ya bir horoz olur, ya da olmaz. Ama bizde 4 tane horoz var" dedi. CNNTurk'teki Editor Programı'na konuk olan Sırp calıştırıcı, şunları soyledi: "Bir takımda ya bir horoz olur, ya da olmaz. Dort horoz hic olmaz. Oyuncularıma şunu anlattım; Hepiniz tek başına sorumluluk almayın. Kendiniz gibi oynayın. Şampiyonada hatalarımı gordum ve bundan sonra daha dikkatli olacağım. Oyuncuların egolarını biraraya getiremedik. Ya horoz olmayacaktı ya da takımın hepsi birden horoz olacaktı. Benim en buyuk hatalarımdan birisi, Kerem Gonlum'u Almanya macında oynatmalıydım. Kerem ile oyuna başlasaydık Almanya'yı yenerdik." Ote yandan Basketbol Federasyonu Yonetim Kurulu, dun yaptığı toplantıda istifasını sunan Bogdan Tanjevic'in istifasını kabul etmedi... __________________