Miami fan club
Basketbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Miami fan club
-
05-10-2019, 23:12:41Beyler ben miami taraftarlarının sezon başlarken goruşlerini almak istiyorum.Sezon başladıktan sonrada takım hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum eğer bu topic surerse miami hakkındaki tum istatistikleri verecem Oncelikle benim goruşum: Miami Heat'in yaz sezonunu nasıl gecirdiğini bi gozden gecirelim.Bilindiği uzere draft sezonu yaklaşırken miami heat uzunlarının yaşı cok tartışılıyodu gerek Shaq gerekse Mourning yaşı kemale ermiş oyunculardı. Bunlara bide Leattner ve Doleac'ı ekleyince Miami cok yaşlı bir uzun deposuna donmuştu.Yaşı genc olan sadece draft edilmeden NBA'e adım atan Udonis Haslem'di. Yani draftta bi uzun secmeleri icten bile değildi.Nitekim oyle de oldu.Memphis universitesinden 2.13'luk iri oyuncu Earl Barron'u draft ettiler.Bence cokta iyi ettiler. Shaq'la 5 yıllık 100Milyon$'ye anlaşmalarına rağmen artık Shaq'ın eskisi gibi olmadığı kesin ama oynadığı her takımı finallere goturebilcek urkutuculuğe de sahip. Birde eksik olan forvet mevkiine Wayne Simien'i dahil ettiler yani draftta son derece akıllı hamleler yaptılar.Şu anda Shandon Anderson,Christian Leattner,Steve Smith ve Wang Shinzi fa durumundalar.Onların durumu ilerleyen gunlerde netlik kazanacak.Alonzo Mourning ise bir dahaki senede takımda olacak. Herşey boyle giderken bir anda bir takas fırtınası yaşandı ve Miami bence muthiş karlı cıktığı takas sonunda Boston'dan Walker Memphis'ten Posey,Williams ve Emmett New Orleans Hornets'tan da Roberto Duenas'ı kadrosuna kattı.Onemli oyuncu olarak sadece Eddie Jones'u Memphis’e yollayan Miami sezon icinde inişli cıkışlı performanslar sergileyen Rasual Butler'ı ise New Orleans'a postaladı.Şu anki gorunumuyle bir all-star takımı goruntusu sergileyen Miami'nin performansını sezon başladığında hep beraber gorecez. Tahminimce bu sezon ligi domine edecek olan Miami ilerki yıllarda genc bir jenerasyona ihtiyac duyacak gibi gozukuyor(Wade’in onderliğinde)... __________________