Hastasıyım Bu Oyunun [IMG]http://www.**************/files/hdd2/30953/kuralkitap.jpg[/IMG] Kaan Kural'ın yazdığı Hastasıyım Bu Oyunun kitabı tum kitapcılarda!!!!!!!! 1996-97 sezonu oncesi takıma katılan Scott Burrell o zamana kadar yetenekli ama vasatı aşamayan bir oyuncuydu. Sezon oncesi kampını birde onun ağzından dinleyelim: " Sezon oncesi kamplarında yazılı olmayan bir kural vardır. Herkes uc aylık bir tatilden geldiği icin iki gun boyunca cok iyi calışır, ucuncu gun ise biraz aktif dinlenme yaşanır. Bu her takımda boyledir. Ya da ben oyle sanıyordum. İlk iki gun ben de cok iyi calıştım ve ucuncu gun alışkanlıktan olsa gerek işleri biraz ağırdan alıyordum. Tek potada 3'e 3 oynuyoruz. Ben Michael Jordan'ı tutuyordum. Bir pozisyonda topu aldı, sağa feyk verip sol taraftan bir şut attı. Hemen ardından bir sonraki hucumda basit bir dripling numarası ile yanımdan gecip turnike attı. Ucuncu pozisyonda ise tam şuta kalkacak gibi yaptı, ben hamlemi yapınca da sağdan suzuldu gitti. Aslında tam kapasite savunsam bile kendisini durdurabileceğimi sanmıyordum ama dediğim gibi biraz ağırdan alıyordum. Yanımdam gectikten sonra arkamı donup ne yapacağına bakmak istedim. Donduğum anda ise suratımda bir top patladı. Michael "Eğer eğlenmek istiyorsan Disneyland'e git. Biz burada calışıyoruz." diye bağırdı ve fırlattığı topu alıp tekrar oyuna dondu. __________________