fenerbahce basketbol takımı hakkında
Basketbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- fenerbahce basketbol takımı hakkında
-
05-10-2019, 23:10:56Aramızda mutlaka vardır fenerbahceli basketbol taraftarları , takımımız hakkında tartışmak istedim . Sezon başından beri izliyorum , Aydın Ors cok iyi bir hoca fakat son telekom macındada izledim ve acıkca goruluyorki bu takımda uzun oyuncu eksiği mevcut , yani net olarak soylemek gerekirse pivot transfer etmeyi unutmuşlar . Bu nasıl transfer politikasıdır anlamak mumkun değil , evet cambala iyi oyuncu ama pivot mevkiinde oynamak icin kısa , aynı şekilde viollette de oyle , bu oyuncular ancak uzunun yanında oynayabilirler , o kadar kısa kalıyoruzki hicbir savunma ribaundunu alamadık , bu iş bir tek damir mrsicin atacağı ucluklerle olmaz , adam zaten 35 olmuş. Baktığınız zamam 1 tane A milli turk basketbolcumuz yok , koskaca fenerbahce taraftarını bu takımın temsil etmesi mumkun değil . Cok enteresan bir şeyde soylemek istiyorum , fbtvde hafta arası avrupa macı oynanıyor tribunler boş , spiker diyorki fenerbahce taraftarı neden takımı yalnız bırakır anlamak mumkun değilmiş , sormak lazım bu takımın ligde şampiyonluk şansı varmı cevap yok , yıldız oyuncular almışmısın cevap yok , 100 milyon dolar butceli bir kulupte neden erkek basketboluna butce ayrılmaz . __________________