Milli Takımımızın başantrenoru Ufuk Sarıca, FIBA’nın resmi internet sitesine acıklamalarda bulundu. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] Milli Takımımız, 2019 Dunya Şampiyonası Elemeleri’nde Karadağ’a deplasmanda mağlup olsana rakibine ikili averajı kaptırmayarak elemelerin bitimine 2 mac kala Cin biletini almayı garantilemişti. Başantrenorumuz Ufuk Sarıca, FIBA’nın resmi internet sitesinde acıklamalarda bulunarak hem milli takımımızın Dunya Şampiyonası’na gidişi hem de jenerasyon değişimi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Oyuncularının yureklerini ortaya koyduğunu ifade eden Sarıca, şu ifadeleri kullandı: “Tum oyuncularımla gurur duyuyorum. Yureklerini ve tum zorluklara karşı bunu yapabileceklerini gosterdiler. Kuluplerinde fazla sure bulamayan oyuncularla oynadık. Buyuk karşılaşmaları oynayabilecek guclerinin ve yeteneklerinin olduklarını gosterdiler.” Bu geciş surecinde Cin bileti almanın değerli olduğunun altını cizen Sarıca, şu şekilde konuştu: “Bir geciş surecindeyiz. Kadromuzda genc oyuncular var, deneyim kazanıyorlar. Bayrak genc nesillere aktarılırken iyi sonuclar almak ve Cin biletini almak bizim icin oldukca iyi. Gelecek icin ve genc oyuncular icin cok umutluyum. Gelecek 12 yılın takımını oluşturduğumuzu duşunuyorum.” eurohoops.net/tr
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Ufuk Sarıca: “Gelecek 12 Yılın Takımını Oluşturduğumuzu Duşunuyorum”