Milli oyuncumuz Cedi Osman, beIN Sports’un yayınına telefonla katıldı. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] powered by Rubicon Project Cleveland Cavaliers forması giyen milli oyuncumuz Cedi Osman, beIN Sports’ta başantrenor Ufuk Sarıca‘nın konuk olduğu programa telefonla katılarak Milli Takımımızın Cin bileti alması hakkında goruşlerini paylaştı. Cedi Osman, 2019 Dunya Şampiyonası’nın hayalini kurduğunu ve sabırsızlıkla beklediğini, orada olarak elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini dile getirdi. Cedi Osman’ın acıklamaları şu şekilde: “Milli Takımı takip etmez miyim? Cok keyifli iki karşılaşma oynadık gercekten. Keşke orada olabilseydik cunku bunu her zaman soyluyorum ‘milli takımda oynamak bir ayrıcalık, cok bir gurur’ diye. Hem de kendi taraftarının onunde kendi ulkeni temsil etmek gercekten cok guzel bir şey. Biz yokken cıktık ve Cin biletini aldık. Ufuk (Sarıca) ağabey de cok iyi bir iş yaptı.” “Karadağ macından sonra Cin bileti alıp almadığımıza emin olamadım cunku kimse (sosyal medyaya) hicbir şey yazmadı. İspanya galip gelirse biz gidiyoruz gibi bir dedikodu vardı, ben de emin olamadım. Sonra Ufuk ağabeye mesaj attım, ‘Dur dur galiba gidiyoruz, sen merak etme’ dedi. ‘Tamam ağabey sen oyle diyorsan oyledir’ dedim.” “Cin’de olmayı sabırsızlıkla bekliyorum cunku orada olmayı hak ediyoruz. Gercekten cok iyi bir jenerasyon var. Kesinlikle cok iyi işler başarabiliriz. Onumuzde cok uzun bir zaman var konuşmak icin cok erken ama cok ozel bir jenerasyon yakaladık. O yuzden cok iyi işler başarabiliriz orada.” “2014’te ilk kez A Milli Takım’a cıktığımda Dunya Şampiyonası’nda mucadele etmiştim, onun icin cok ozel bir yeri var. Dunya Şampiyonası’nın Avrupa Şampiyonası’ndan farkı şu; daha elit basketbol takımları var. ABD olsun Arjantin, Avustralya ve Brezilya olsun… Maclar daha zorlu olacak ama biz buna hazırız. Bunun hayalini kuruyorduk, artık ortaya gidip her zamanki gibi elimizden geleni yapacağız.” eurohoops.net/tr
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Cedi Osman: “Cin’de Kesinlikle Cok İyi İşler Başarabiliriz”