İstanbul’un en beklenmedik koşelerini arşınlayan adam Gigi Datome, İtalyan basınına verdiği bir roportajda şehrin meşhur otopark dunyasında yaşadığı ilginc bir olayı anlattı. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] Fenerbahce‘nin tecrubeli forveti Gigi Datome, İtalyan basınına roportajlara bir yenisini ulkenin spor basınının amiral gemisi La Gazzetta dello Sport‘a konuşarak ekledi. Datome‘nin sozleri arasından kendisinin “surreal” olarak nitelediği bir “değnekci macerası” one cıktı. Gazetenin İstanbul’da ilginc bir şey yaşayıp yaşamadığı sorusuna İtalyan yıldız şu yanıtı verdi: “Tek kelime Turkce bilmediğim zamanlar, arabamı kotu park etmiştim, beni oradan uzaklaştırdılar. Nasıl oldu bilmiyorum ama bir taksici durumu anladı, beni park yerinin uzak tarafındaki karavana doğru goturdu. Karavanın icinde yaşlıca bir adam uyuyordu. İceride bir de ısıtıcıyla bir kopek vardı. Arabayı gosterdim. Bir kağıda ‘100’ yazdı. 100 lirayı verdim. Askıda duran arabanın anahtarlarını verdi. Sonra da kafasını masaya koyup uyumaya devam etti. Surreal.” eurohoops.net/tr
Datome’nin “Surreal” Değnekci Anısı İtalyan Basınında
Basketbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Datome’nin “Surreal” Değnekci Anısı İtalyan Basınında