Tahincioğlu Basketbol Super Ligi 11. hafta macında Afyon Belediyespor’u 92-68 yenerek namağlup liderliğini surduren Fenerbahce'de baş antrenor Zeljko Obradovic, karşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında konuştu. Obradovic sozlerine mac sonundaki atmosfere değinerek başladı. Koc, “Cok guzeldi. Bu ozel organizasyondan dolayı taraftarlara teşekkur ediyorum. Mac cok iyiydi. Afyon ekibinin savunma planına gore hazırdık. Kontrol etmeyi başardık. Herkese oynama şansı verdiğim icin mutluyum. Bazı oyuncularımı da dinlendirme fırsatım oldu. Cok zorlu bir programımız var. CSKA macına yani Salı akşamına hazır olmamız gerekiyor. Oyuncularımızı tebrik ediyorum, aynı zamanda rakip takımı da tebrik ediyorum. Sakat oyuncuları var. Kolay değil. Hucum acısından cok net şekilde oynadılar” değerlendirmesinde bulundu. -Milano macında cok guzel bir atmosfer vardı ama bugun salonun buyuk bir bolumu boştu. Taraftarların mac sectiğini duşunuyor musunuz? Bu konu hakkında neler soylersin? Obradovic, “Milano macında cok guzel atmosfer vardı. Umarım CSKA macında da olur. Amacımız liderliği korumak, her mac bizim icin onemli. Cok guzel bir soru sordunuz. Kime karşı oynarsak oynayalım, salon dolu olmalı. Şunu da vurgulamak istiyorum. 5 yılda gosterdiğimiz performans ve basketbola harcadığımız vakitten dolayı oyuncularım bunu hak ediyorlar” diye konuştu. -Macın sonundaki genc oyuncu ile Melih pozisyonunu siz mi cizdiniz? Koc, “Evet, ben cizdim ama Melih’le de bu konu hakkında konuştum. Guzel pozisyon oldu. Bu da demek oluyor ki, takımda bencil oyuncular yok. Melih ve diğer oyuncular da genc oyunculara yardımcı olmak istiyorlar. Onların duygusal yaklaşımı da cok onemli. Bizden cok onların nasıl davrandığı, reaksiyon gosterdiği onemli.” dedi. basketdergisi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Obradovic: Herkese oynama şansı verdiğim icin mutluyum