Turkish Airlines Euroleague 16. hafta macında Almanya’nın Bayern Munih takımını 92-77 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenor Ergin Ataman karşılaşma sonrasında duzenlenen basın toplantısında goruşlerini şoyle acıkladı: “Bugun maca farklı bir savunma stratejisi ile başladık. Micic ve Doğuş ile rakip guardlara iyi baskı yaptık ve onlara sorun yaşattık. İceriyi de Dunston ve Pleiss ile iyi kapattığımızı duşunuyorum. Bunların sonucu olarak da hızlı hucumlarla saylar bulduk. İlk yarıda hucumda cok iyi oynadık. Doğru şutları bulduk. Ama ikinci yarıda hucum ribauntlarında sıkıntı yaşadık. Rakibimize 10 hucum ribaundu verdik. Bazı basit şutları kacırdık. Daha sonra Anderson ve Moerman’ın hucumdaki penetreleri ve aldıkları ribauntlar ile bize enerji verdiler ve macı kopardık. Bayern Munih’i yenmek bizim icin cok onemliydi. Sekiz galibiyetleri vardı, aramızda bir galibiyet fark vardı bu mac oncesinde. Onları ikinci kez yendik ve ikili averajı da elimize gecirdik. Play off hedefimiz icin de bu macı kazanarak onemli bir adım attığımızı duşunuyorum...” basketdergisi