Turkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu cok yonlu eğitim anlayışı ile antrenorlerin bilimsel temellere dayalı gelişimini sağlama, basketbol icerisindeki yenilikleri sunma ve antrenorlerin daha donanımlı hale gelmelerine yardımcı olma hedefleriyle 2019 yılı eğitim faaliyetlerine başlıyor. Kondisyonerlik Sertifika Eğitim Programı ve Bireysel Gelişim Antrenoru Sertifika Programı’nın eklendiği yeni eğitim doneminde antrenorlerin, gecen sezon olduğu gibi kurs ve seminer kayıtlarını e-devlet sistemi uzerinden yapmaları gerekmektedir. Yeni eğitim doneminde antrenorler, her bir eğitimin başlangıc tarihinden on (10) gun oncesine kadar kayıtlarını yapabilecektir. Onemli Değişiklikler 1. Seminerler Kategorilere Ayrıldı 2019 yılı itibariyle eğitim faaliyet programında yer alan her bir bolgesel antrenor gelişim semineri, iki ayrı seminer olarak duzenlenecektir. Seminerin ilk 2 gunu 1. Kademe ( E Kategorisi) ve 2. Kademe ( D Kategorisi) antrenorlere yonelik eğitimle başlayıp, son 2 gunu ise 3. Kademe (C Kategorisi) – 4. Kademe (B Kategorisi) – 5. Kademe ( A Kategorisi) antrenorlere yonelik eğitimle sona erecektir. Her seminerin programı, seminer başlangıcından 10 gun oncesine kadar Turkiye Basketbol Federasyonu resmi sitesindeki Eğitim Kurulu sayfasının seminer bolumunde ( http://www.tbf.org.tr/tbf/kurullar/e...im-seminerleri ) yayınlanıp, katılımcı listeleri de yine aynı sayfadan ilan edilecektir. Antrenorler, konuyla ilgili soruları icin; [email protected] uzantılı e-posta adresinden yetkililerle iletişime gecebilirler. 2. Sertifika Programları takvime eklendi Kondisyonerlik Sertifika Eğitim Programı ve Bireysel Gelişim Antrenoru Sertifika Programı 2019 Eğitim Faaliyetleri takvimine ilave edildi. Bu iki programa katılım kriterleri kamuoyu ile yakında paylaşılacak. Basketdergisi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- TBF Eğitim Kurulu 2019 eğitim faaliyetleri başlıyor