"Tanjevic tehdit etti"
Basketbol0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- "Tanjevic tehdit etti"
-
05-10-2019, 22:58:15BASKETBOL Milli Takımımız’ın 16 kişilik aday kadrosundan 13’unun menajerliğini yapan Tolga Tuğsavul, Belgrad’ta HURRİYET’e bu başarısızlığın perde arkasında yaşanan olayları acıklarken, menajerliğini yaptığı oyuncularının tehdit edildiğini iddia etti... Tanjevic’in, menajerliğini yaptığınız sporcularınızı olumsuz yonde etkilediği soyleniyor. Doğru mu? Tanjevic, benim oyuncularıma baskı yapıp, ‘Eğer Tolga’yı bırakmazsanız sizi A Milli Takım’da oynatmayacağım’ tehditinde bulundu. Tanjevic’in direktifleri doğrultusunda bunları Nihat İzic cocuklara soyledi. Hatta Tanjevic, Fatih Solak’a baskı yapıp ‘Menajerini bırak, Belcika’da sana takım bulayım’ dedi. Nerelerde yanlışlıklar yapıldı? Avrupa Şampiyonası oncesi yukleme ve aşırı hazırlık macları ile takımın form durumunu ayarlayamadı. Benim menajerliğimi yaptığım oyunculara kotu davranarak, az oynatıp, oyuncularımızın kendilerine olan inancını zedeledi. Bogdan Tanjevic’le iyi olan diyaloğunuz neden bozuldu? Nihat İzic, Ersan İlyasova’yı NBA Draftı’na erken goturduğumu duşunup, diğer genc oyuncuların da kafalarını karıştırdığımı duşunuyordu. Doğan Hakyemez ve Başkan Turgay Demirel’i de doldurtarak, Tanjevic’i bana duşman edip, demeclerle uzerime saldırttılar. 2010’a giderken Milli Takım nasıl olmalı? Oyuncularda buyuk revizyon yerine teknik kadroda revizyona gidilip, başarılı antrenorlerimiz Levent ve Orhun’u one cıkarmamız gereklidir. Biz maalesef 4 yıldır bu ic savaşı şiddetli bir şekilde yaşıyoruz. Bu konuda bizlerden ve herkesten yardım alınmalıdır. Oyuncularla fazla oynanmamalıdır. İbrahim yaşlandı deyip bir kenara bırakamayız. Bir Turkoğlu ve Okur her zaman gelmez. Parasal dengenin huzursuzluğu tetiklediği soyleniyor. Ne dersiniz? Oyuncuların aldıkları paraların halkın beklentilerini arttırdığı ise bir gercek. Beklentilerin artması ve soylenen laflar oyuncularda baskılar yaratıyor. (Roportaj: Celal DEMİRBİLEK / Hurriyet) __________________