Işık Okulları ve Işık Spor Kulubunde spor yaparak başarıya ulaşan ve milli takım forması giyen genc sporcular, Erenkoy Kampusu Osman Erbelger Oditoryumu'nda duzenlenen torende onurlandırıldı. Işık Okulları ve Işık Spor Kulubunde spor yaparak başarıya ulaşan ve milli takım forması giyen genc sporcular, Erenkoy Kampusu Osman Erbelger Oditoryumu'nda duzenlenen torende onurlandırıldı. Nebil Evren’in sunduğu, FMV CEO’su Koray Tulgar’ın acılış konuşmasıyla başlayan 'Işıklı Sporcular Odul Gecesi'nde Feyziye Mektepleri Vakfı Yonetim Kurulu Başkanı Av. Akın Suel 16 branşta 2 bin oğrencilerinin sportif faaliyetlere katıldıklarını vurgularken, "Bu oğrencilerimizden 400'u lisanslı sporcu. Sporda oncelikle fair play ruhuna sahip sporcuları yetiştiren Işıkspor Kulubumuz, yuzme branşında Olimpiyatlar'da ulkemizi temsil eden sporcular yetiştirerek gururumuz olmuştur. Bircok oğrencimiz, sporcu bursuyla Amerika ve Avrupa'da eğitimlerini surdurmektedir" dedi. Torene katılan Turkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı Hasan Arat ise, "Olimpiyatlarda derece almak kadar, katılmak, katılabilmek de onemlidir. Bir okulda bu kadar cok milli sporcu olması cok zordur, değerini bilmemiz gerekir. Bu hayali gercekleştiren FMV Işık Okulları’na Turkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı ve bir spor adamı olarak teşekkur ediyorum" ifadelerini kullandı. Toren sonunda, 243 sporcuya odulleri takdim edildi. Gazeteler __________________