Olimpia Milano’nun yıldızı Mike James, twitter uzerinden onemli bir acıklama yaptı. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] Mike James, EuroLeague oyuncuları arasında twitteri en cok kullanan isim. Milano‘nun super yıldızı, kendisine twitterdan sorulan sorulara hic cekinmeden cevap verirken coğu zaman verdiği bu cevaplarla gundem olmayı başarıyor. Dun gece yine takipcilerinin sorularını cevaplayan James, kendisine sorulan “En iyi Avrupalı oyuncu kim?” sorusuna da cevap verdi. James, cevabında muhtemelen sadece EuroLeague’de oynayan oyuncuları ele alarak Fenerbahce Beko’nun Cek yıldızı Jan Vesely‘in ismini verdi. James gelen soru uzerine kendisini ve takım arkadaşlarını dışarıda bırakarak EuroLeague’de yılın beşini de secti. İlk beşte Vesely’in yanında Anadolu Efes‘in yıldız guardı Vasilije Micic de yer alırken Cory Higgins, Will Clyburn ve Brandon Davies diğer oyuncular oldu. İşin ilginc kısmı ise James’in Micic icin yaptığı acıklamaydı. Amerikalı guard, “Micic inanılmaz oynuyor. Bu sezona kadar onu tanımıyordum fakat cok iyi oyuncu” yazdı. Bir takipcisi “Micic’i nasıl tanımazsın?” diye sorarken o da “Bu seneden once ona karşı oynadığımı hatırlamıyorum” cevabını verdi.Milano‘nun neden kotu savunma yaptığına dair soruya da cevap veren James, “Mantaliyeti henuz sağlayamadık. Savunma mantalite ve birbirine bir zincirin parcası gibi yardım etmektir. Biz bu konuda gelişim gosteremedik” yazdı. James, “NBA’de yılın caylağı kim?” sorusuna “Tabii ki Doncic” cevabını verirken “Oynadığın en komik takım arkadaşın kimdi?” sorusuna ise şimdilerde Galatasaray formasını giyen Zach Auguste cevabını verdi. “Suns‘ı ozluyor musun?” sorusuna ise James, “Yok, ozlemiyorum. Sadece oradaki bazı kişileri ozluyorum” dedi. eurohoops.net/tr
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Mike James: “En İyi Avrupalı Jan Vesely”