Turkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Turkoğlu, İstanbul’da 20 Ocak Pazar gunu duzenlenecek Tahincioğlu All-Star 2019 organizasyonun basketbolseverlerin cocuklarıyla gelip keyif alacağı bir ortam olacağını belirterek, "İnanıyorum ki bu All-Star’da da bizi yalnız bırakmayacaklardır." dedi. Turkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Turkoğlu, İstanbul’da 20 Ocak Pazar gunu duzenlenecek Tahincioğlu All-Star 2019 organizasyonun basketbolseverlerin cocuklarıyla gelip keyif alacağı bir ortam olacağını belirterek, "İnanıyorum ki bu All-Star’da da bizi yalnız bırakmayacaklardır." dedi. Hidayet Turkoğlu, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Sinan Erdem Spor Salonu’nda pazar gunu saat 14.00’te başlayacak All-Star’ın onemine dikkati cekerek, basketbolseverleri organizasyona davet etti. All-Star’da basketbol camiasının aile ortamında bir araya geldiğini belirten Turkoğlu, şu ifadeleri kullandı: "All-Star’a hep farklı şekilde baktım. All-Star’da kuluplerimiz, oyuncularımız, taraftarlarımız ve bizim icin daha sıcak, daha ailevi bir ortam oluyor. Yarı sezonun yorgunluğunu atacak, butun basketbol ailesinin orada olacağı bir gun organize edeceğiz. İster istemez herkesin yoğun bir temposu var. Kuluplerimizi, oyuncularımızı bu tempodan farklı bir atmosfere taşımaya calışacağız. Seyircilerimizin cocuklarıyla gelip keyif alacağı bir ortam. Seyircilerimize de ne kadar teşekkur etsek azdır. İnanıyorum ki bu All-Star’da da bizi yalnız bırakmayacaklardır. Bu surecte bizimle olan ozellikle sporcu arkadaşlarımıza teşekkur ediyorum. Umarım bu organizasyondan herkes mutlu ayrılır." - Organizasyonu kadın hakemler yonetecek Hidayet Turkoğlu, All-Star macını kadın hakemlerin yoneteceğini dile getirdi. Organizasyonda hakem olarak Ayşenur Yazıcıoğlu, Ozge Şenturk ve Sinem Tetik’in gorev alacağını aktaran Turkoğlu, "Biz her anlamda kadınlarımızı teşvik ediyoruz. Bu anlamda da ligimizde cok başarılı kadın hakemlerimiz var. Kadınlarımızın sporun icinde yer alması ve bu tarz organizasyonlarda olması gerektiğini duşunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu. All-Star’da şarkıcı Edis’in de bir konser vereceğini anlatan Turkoğlu, "Surprizlerimiz olacak. Ben de bu işleri profesyonel ekip arkadaşlarıma bırakıyorum. Son dakikaya kadar ben de oğrenmemeye calışıyorum ki heyecanımı koruyayım. Ben de orada ailemle, cocuklarımla olacağım. Basketbolseverlerin daha cok sporla ic ice olması icin saha ici biletlerimizi bile satışa cıkardık. Edis de şarkılarıyla guzel bir şov yapacak. Herkesin beğenisini kazanacak bir organizasyon olacağını duşunuyorum." diye konuştu. Bu sezon All-Star oylamasında Turk oyuncuların gecmiş yıllara gore daha fazla oy almasını da değerlendiren Turkoğlu, "Zaman ayırıp All-Star oylamasına katılan herkese teşekkur ediyoruz. Yabancı kuralını getirmemizin sebebi de Turk oyuncularımızın suresinin artmasıydı. Nitekim yavaş yavaş bunu gormeye başladık. Bunun gercek anlamda meyvelerini onumuzdeki yıldan itibaren almaya başlayacağız. Sporcu arkadaşlarımız bu fırsatları iyi değerlendirsin." şeklinde goruş belirtti. - All-Star acık kanal ve Youtube’da Hidayet Turkoğlu, All-Star organizasyonunun ekran başından tum Turkiye’de izlenebileceğinin mujdesini verdi. Yayıncı kuruluş Tivibu Spor’la yaptıkları anlaşmaya değinen Turkoğlu, "Yayıncı kuruluşumuz Tivibu Spor, organizasyonu hem acık kanaldan hem de Youtube uzerinden yayınlayacak. Bu organizasyonun tamamen acık kanalda olması yonunde anlaşma yaptık. Tum Turkiye’nin bu organizasyonu izleyebilmesini istiyoruz." şeklinde konuştu. - "3 sayı yarışmasını şu an kazanamam" Hidayet Turkoğlu, organizasyonda yapılacak 3 sayı yarışmasıyla ilgili, "Oyunculuk doneminizde iyi bir şutordunuz. Bu yarışmaya katılsanız kazanabilir misiniz?" sorusuna gulerek şu cevabı verdi: "Şu an kazanamazdım. Daha once belki bir şansım olabilirdi ama şimdi zor diye duşunuyorum. Ben cok genc yaşta ABD’ye gittim ve bu Turkiye’deki All-Star organizasyonunda olma fırsatım olmadı. All-Star ve yarışmalarda yer alacak tum arkadaşlar burada olmayı hak etti. 3 sayı yarışmasını kimin kazanacağını tahmin etmek zor. Hepsine başarılar diliyorum." AA __________________