34. Erkekler Turkiye Kupası'nda yarı finalde Fenerbahce Beko ile karşılaşmaya hazırlanan Turk Telekom'un başantrenoru Burak Goren, macın ardından acıklamalarda bulundu. 34. Erkekler Turkiye Kupası'nda yarı finalde Fenerbahce Beko ile karşılaşmaya hazırlanan Turk Telekom'un başantrenoru Burak Goren, macın ardından acıklamalarda bulundu. Burak Goren’e, Turkiye Kupasını Turk Telekom takımının daha once 2007-2008 sezonunda kazandığı ve bu maclarında Ankara’da oynandığı hatırlatılarak, “Tarih tekerrur eder mi?” sorusu soruldu. Turk Telekom Başantrenoru Goren de, “Fenerbahce Beko takımı teknik icerik olarak cok onemli bir takım. Siz onlara onlem alsanız dahi onlar saha icinde değişim gosterebilir. Kendi sahamızda, Ankara’da oynayacağız. Fenerbahce taraftarının da maca ilgi gostereceğini duşunuyorum. Tarih tekerrur edebilir. Son iki senedir canlanma donemindeyiz. Bu tekerrur bugun olmasa da yarın mutlaka olacaktır” ifadelerini kullandı. Turnuvayla ilgili Goren, “Bildiğiniz gibi biz gecen yıl TBL’den yukselmiş bir takımız. Telekom’un tarihinde cok onemli başarılar var fakat son 10 yıldır isteneni gercekleştiremedik. Gecen yıl TBL Şampiyonu olarak bu sene Super Lig’deyiz ve ilk 8 arasına da girmeyi başardık. Buraya Galatasaray’ı yenerek geldik. Fenerbahce Beko takımı sadece ligimizin değil EuroLeague’de domine eden bir takım. Karşımızda hem cok değerli bir koc hem de cok kaliteli bir takım var. Bu turnuvanın Ankara’da oynanması bizim icin cok onemli. Yarın ben salonun dolu olmasını bekliyorum. Tabii ki oncelikli olarak yarın ki macı duşunuyoruz, yarın kazanabilirsek sonrasında final macıyla ilgili konuşabiliriz. Fenerbahce Beko’ya başarılar diliyorum” acıklamalarında bulundu. Turk Telekom takım kaptanı Kaya Peker ise, “Oynayabileceğimiz en zor ekibe karşı oynayacağız. Macın 30-35 dakikasında ust duzey basketbol oynayabiliyorlar. Hem hucumu hem savunmayı cok iyi yapmalıyız. Fenerbahce’yle yarı final oynamak bizim icin bir gurur ve başarıdır” ifadelerini kullandı. Gunluk gazeteler. __________________