belkide son yılların en verimli draftı yaşandı 2003 yılında. one cıkan bazı isimlerden bahsedicem.once bu drafttan en karlı cıkan takımları ele alalım. miami heat-d.wade,u.haslem D.WADE-bence şu an ligin en iyi on alan oyuncusu.gecen sene enkaz miamiyi tek başına play-off a soktu.sahaya cıkınca yapamıyacağı bişey yok gibi bu sezon takımını getirdiği nokta belli.(oynamadığı son detroit macında miaminin halini herkes gordu) inanılmaz bir yıldız U.HASLEM-miami ilk beşine yerleşti vede kendine guvenenleri(van gundy-pat riley-tabiki shaq) mahcup etmedi.dennis rodman dan bu yana ribaund sezgisi bu kadar guclu bir oyuncu gormedim.mac boyunca ortalıkta fazla gorunmesede istatistik kağıdına bakınca onemi anlaşılıyor.şutunu da geliştirirse wade ile birlikte miaminin geleceği olacak.shaq artık 33 yaşında.2 bilemedin 3 yıl daha oynar. CAVALIERS-LeBron James LeBron James-fazla soze gerek yok.hernekadar zerre kadar haz etmesemde gelecek 15 yılın tartışmasız en buyuk potansiyeli.daha 20 yaşında bu yaptıklarından sonra..acıkcası hayal gucum yetersiz kalıyor.herşeyi ama herşeyi yapabilir.hic zorlanmadan.herşeyden once nba icin muthiş bir pazarlama urunu.yıllardır suregelen(ve suregelecek)yeni jordan arayışlarında son nokta.. denver NUGGETS-Carmelo Anthony Carmelo Anthony -1984 doğumlu bu kardeşimiz genc nuggets ın lideri oldu ve gecen sezon play-off a soktu.yılın caylağı odulu MELO haketmişti ancak king james kadar populer olmadığı icin secilemedi.MELO muthiş gucu vede orta mesafeli şutlarıyla rakip icin kabus olabiliyor.sayı ribaund asist MELO icin hic sorun değil.katılmayan olabilir ama ben charles barkley e benzetiyorum. Philadelphia sixers- Kyle Korver Kyle Korver-keskin nişancı..ewt korver icin en iyi tanım bu ose gerek.ben boyle ucluk atan biri gormedim.inanılmaz bir şutor ve AI ın en buyuk yardımcısı.1-2-3 oynar ribaund alır inanılmaz asistler yapar..genc 76ers ın en onemli parcalarından biri.. Chicago BULLS-Kirk Hinrich Kirk Hinrich-captain kirk..bulls u tekrar ayağa kaldırdı takımı ne zaman sıkışsa ortaya cıkıp takımını kurtardı.muhteşem asistleri oldurucu 3 lukleri..bulls icin cok buyuk kazanc. toronto raptors-chris bosh Chris bosh-raptors un herşeyi..air canada gittikten sonra raptors un kanatları oldu.genc yaşında aldığı takım liderliğini hic yadırgamadı.harika bir 4 numara.onuda daha uzun yıllar zevkle izleyeceğiz.. ewt arkadaşlar on plana cıkan 2.sezon yıldzlarını elimden geldiğince anlatmaya calıştım.unuttuğum yada atladığım isimler olabilir.tamamlarsanız yada bu isimler hakkında yorum eklenti...vb.yapacak olursanız sevinirim __________________