İtemler Surekli Guncel ==Toplu Uygun Fiyatlı Satılık İtemleriniz Alınır 7/24 ==
İletişim
Forumtr Ozel Mesaj Oyun ici: o53 Telefon numaram: 05387355477
GB STOK:* gb FİYAT:* TL
Forumtr Ozel Mesaj Oyun ici: o53 Telefon numaram: 05387355477
GB STOK:* gb FİYAT:* TL
Sell Pazarı - - - Aradığınız İtemleri Sizin Yerinize Pazarda Bulabilirim İletişim Yollarından Sipariş Listenizi Bırakmanız Yeterlidir
ALIŞVERİŞ KURALLARI
Item alırken ilk once itemi teslim alırım sonrasında ucretini oderim. Item satarken ilk once ucreti odenir ardından itemi teslim ederim. Siteden satışlarda komisyon alıcıya aittir.
- Satılan İtemler Listesi +9 Reb Raptor (valuex) +8 Mytril Pad(Anonim) +11 Reb rogue Chitin helmet(SultanbozkurtHann) +5 Reb Sherion (lBoldpilot) +3 Judi Belt(SOLOOOOO) +2 Warrior pendant(ThekingJuroujin) +2 Amulet Of Dex(MerchantPazar) +2 Elf Belt(Schilwald) +9 Rogue Full Plate Helmet (Spoken) +2 Silver Earring(Exeptuz) +2 Dual Lego (IDieforme) +3 Foverin (lHULK) +7 Mytril Set(Suicide) +7 Dragon Set(Merchant) +7 Mytril Set(Sexymspompit4) +9 Md (SCATTY) +2 Amulet Of Curse(Disobedience) +9 mirage Dagger(Sirsio) +1 Dual Hero-+1 Sos-+1 Mino(VİTOCASCIOFEROO) +1 Dragon Set(Anonim) +0 İron Neck (Kurnaze) +1 Dual Ring Of Life (Thekounjuring) +8 Hell Breaker(Babydontcry) +11 Reb Mirage Dagger(Lostmyway) +2 Glass Belt(ImFinisher) +8 Reb Hepa Raptor(Anonim) +9 reb Exp Raptor (201 Ap)(CAPTANMARVELLLL) + 8 Dark Vane No REb (Anonim)
REFERANSLAR Alıntı:Gercek Mesajı Gonderen ICamelot
Kadir kardeşime her turlu item alışverinizde guvenebilirsiniz. Muşteri odaklı calışıyor ondan oturu onunla alışverişimiz oldu ve yardımcı oldu teşekkur ediyorum.... TTDemirel
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen PolatBear
Abdulkadir Bey ile gayet guvene dayalı bir ticaretimiz oldu reb +5 hell breakerımı sattım Pazar gunu pazar gunu eft talimatı gecti pazartesi sabah 9 ' da para hesabımdaydı her turlu guvenceyi sağlamak icin elinden geleni yaptı guvenebilirsiniz.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen LanqueesT
Pazarda az cok muhabbetimiz oldu, İtem lazımdı arayıp buldu sağolsun. Bugunde dual +3 shio ve woe+8 sattım. Guvenilir satıcıdır. Gozunuz arkada kalmaz. Hayırlı işler
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen S000000N
Bugun kendisinden elf belt +2 aldım havale ile once parayı yolladım sonra itemi aldım guvenilir biridir.