A Milli Takım Teknik Direktoru Guus Hiddink'in ilk adamı, G.Saray-F.Bahce derbisinden cıktı.. F.BAHCE’NİN 1-0 ustunluğuyle biten derbiyi Ali Sami Yen’de cıplak gozle izleyen A Milli Takım Teknik Direktoru Guus Hiddink, Leo Franco’yu 35 metreden avlayan Selcuk Şahin’e bayıldı. Turkiye’de ilk kez bir lig macı seyreden Hiddink, 90 dakika boyunca tuttuğu notlarında Selcuk’a ozel bir paragraf ayırdı. Mac oncesi yardımcısı Oğuz Cetin’den Turk oyuncular hakkında bilgi alan Hollandalı, macın sonrasında kurmayları Cetin ve Engin İpekoğlu ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. MACLA ilgili goruşlerini federasyon yetkililerine de ileten Hiddink, “Sahada ne yaptığını bilenlerin başında Selcuk geliyordu. Derbinin kalitesi cok yuksek değildi ama oyundaki mucadeleden cok memnun kaldım” ifadesini kullandı. SELCUK Şahin ile ilgili olarak Cetin’den “Geniş kadromuzdaki oyuncularımızdan biri ama milli takıma secilme konusunda devamlılığı yok” şeklinde bilgi alan Hiddink, F.Bahceli oyuncuyla ilgili “Derbinin en kritik ismiydi. Surekli takip edelim. Oynadığı mevki son derece riskli ve Selcuk hakkını vererek oynadı” diye konuştu. ‘OZER YETERLİ DEĞİLDİ’ GUUS Hiddink F.Bahce’nin galibiyetinde buyuk rol oynayan kaleci Volkan ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulundu. Volkan icin “Cok yetenekli ve ust duzey bir kaleci savunmaya guven veriyor. Onu yakından tanıyorum” değerlendirmesinde bulunan Hiddink, “Ancak rakibinin uzerine yurumesi sonrasında gorduğu kartın izahı olamaz. Bu konu benim icin cok onemli. Dikkatini cekmemiz lazım” dedi. HIDDINK’İN Ozer yorumu da şoyle: “Yetenekli olduğu kesin. Ancak performansı yeterli değildi. Ozellikle ikili mucadelelerde zayıf kaldığını duşunuyorum. Birkac mac daha izlemem gerekecek. Ajansspor __________________