[IMG]http://img197.**************/img197/6572/aureliomessibetismucade.jpg[/IMG] İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Real Betis'in teknik yonetimi, dizindeki sakatlıktan tamamen kurtulan Mehmet Aurelio'yu hemen oynatıp riske atmak istemiyor. Birkac haftadır takımla birlikte tum antremanları tamamlayan ve iyileştiği soylenen Aurelio'nun, ozguvenini kazanıp ikili mucadelelerde endişe duymaması icin vucut direncinin maksimuma cıkarılmasına calışılıyor. Real Betis kulubunun kondisyoneri Paulino Granero, ''Aurelio'nun dizi tamamen iyileşti, sadece direncinde eksiklik var. Bu da bu macla artabilecek birşey. Bu yuzden biz şu anda antremanlardaki ikili mucadelere bakarak, Aurelio'yu maca hazırlıyoruz'' dedi. İspanyol basını da, Aurelio'nun mac kadrosuna dahil edilmek icin normalde hazır olduğunu, ancak teknik direktor Tapia'nın tecrubeli futbolcuyu bir hafta daha bekletmekten yana olduğunu yazdı. Aurelio da basında yer alan demecinde, ''Cok mutluyum ve kendimi tekrardan futbolcu olarak hissetmek icin can atıyorum. Son macımı gecen nisan ayında Valencia'ya karşı oynadım ve sonrasında cok zor aylar gecirdim. Brezilya'dan Sevilla'ya kadar bu donemde benimle calışan, bana destek veren herkese teşekkur etmek istiyorum. Nihayet ışığı gorebiliyoruz. Birkac haftadır takımla calışıyorum, sadece fizik gucumu biraz daha artırmam ve tekrardan kendime guvenmem gerekiyor. Bunları aştığımda oynamak icin hazır olacağım'' dedi. Domuz gribi vakalarından dolayı gectiğimiz haftaki macı ertelenen Real Betis, bu Pazar deplasmanda Cadiz ile karşılaşacak. Bir mac eksikle ligde 6. sırada bulunan Betis, ligi ilk ucte tamamlayıp 1. lige cıkmayı hedeflerken, Aurelio'nun donecek olmasının takıma onemli bir guc katacağı soyleniyor. Kaynak: Ajansspor.com
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Betis, Aurelio'yu riske atmayacak