Hırvatistan Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Luka Modric, karşılaşmada galibiyeti getiren tek golu attığı icin cok mutlu olduğunu soyledi. Macın adamı secilen Modric, takımının performansından memnun olduğunu belirterek, "Cok onemli bir gol attım. Topa mukemmel bir şekilde vurdum ve golu attığım icin cok mutluyum. Kaydettiğim gol beni memnun etti ama takımın performansı daha da memnun etti." ifadelerini kullandı. Henuz gruptan cıkmış sayılmadıklarını vurgulayan Modric, "Bu galibiyet, sadece ilk ve onemli bir adımdı. Bu macın cok onemli olacağını soylemiştim. İki onemli macımız daha var. Cek Cumhuriyeti oldukca guclu ve on gorulemeyen bir takım. Adım adım ilerleyeceğiz. Kesinlikle rehavete kapılmamamız, oz guvenimizi yuksek tutmamız, performansımızı yukseltmemiz ve daha iyisini yapmamız gerekiyor. Kesinlikle işin bittiğini soyleyemem." şeklinde goruş belirtti. Hırvatistan Milli Takımı'ndaki atmosferin cok iyi olduğunu aktaran Modric, şunları kaydetti: "Takımdaki atmosfer mactan once cok iyiydi. Oz guvenimiz cok yuksek. Bunu da sahada gosterdik. Agresif oynadık, topa sahip olduk, gercekten sıkı durduk ve buyuk bir takım olduğumuzu gosterdik. Bu galibiyet, oz guvenimizi yukseltmek icin onemli bir adım. Bircok fırsat yakaladık. Yarın bu macın analizini yapacağız ve bir sonraki maca odaklanacağız" Gunluk Gazeteler __________________