Piers Morgan'ın 'Good Morning British' adlı programına Cristiano Ronaldo'nun katıldığı bolumun yankıları suruyor. Ronaldo'nun babası ve cocukluğuyla ilgili carpıcı gelişmelerin ardından şimdi de Lizbon'daki yoksul gunlerinde Ronaldo ve takım arkadaşlarına hamburger yardımı yapan 3 kadın gundeme oturdu. Ronaldo'nun uzun suredir aradığı 3 yardımsever kadına Morgan ve ekibi ulaştı. Ronaldo'nun yoksul zamanları Ronaldo roportajda cocukken yaşadığı maddi imkansızlıkları anlatırken Lizbon'un genc takımındayken yaşadığı bir 'hamburger olayı'na değinmişti. Ronaldo, "11-12 yaşlarındayken Lizbon altyapısında oynuyordum. Maddi durumumuz cok kotuydu. Takım arkadaşlarımla bazı geceler gec saatte acıkırdık ve kulubun hemen arkasındaki hamburgerciye giderek "artan hamburger oldu mu?" diye sorardık. Oradaki 3 harika kadın bize her zaman yardım etti. İclerinden birinin adının Edna olduğunu hatırlıyorum. Onları uzun suredir arıyorum. Hamburgerciye de gittim fakat kapandığını oğrendim. Eğer bu roportaj onları bulmamı sağlarsa cok sevinirim. Onları evimde ağırlamak istiyorum" demişti. Yardımsever kadınlardan biri bulundu Programın sunucusu Piers Morgan, Ronaldo'nun bu sozlerini alıntılayarak "Edna'yı bulmuş olabiliriz" tweet'ini attı. Henuz Edna'yla ilgili bir gelişme olmasa da Dailymail'deki haberde o 3 kadından biri olduğunu soyleyen Paula Leca'nın sozleri yayınlandı. Evli ve iki cocuk annesi olan Paula Leca, Renascenca adlı radyo prgramına bağlanarak o donemlerde hamburgercide calışan kadınlardan biri olduğunu soyledi. "Ronaldo cekingen bir cocuktu, şimdiyse alcakgonulluluğunu gosterdi" Leca, "O donemleri hatırlıyorum. Cocuklar hamburgerciye geliyordu. Bu haftalar boyunca neredeyse her gece oluyordu. İclerinden biri ve en cekingen olanı sanıyorum Ronaldo'ydu. Şimdi hatırlayınca gulumsuyorum. Cocuklarıma bu olayı cok defa anlattım. Ronaldo'ya hamburger verdiğime inanamıyorlardı. Kocam ise olayı zaten biliyor. Cunku bazı geceler beni işten almaya geldiğinde bu olaya şahit oluyordu. Uzun yıllar sonra o gunleri hatırlaması cok hoş. Onun alcakgonulluluğunu gosteriyor. Eğer beni bir yemeğe davet etmek istiyorsa kesinlikle giderim. Yapacağım ilk şey teşekkur etmek ve o gunleri yÂd etmek olur. Edna ile iletişimimizi ise maalesef kaybettik" dedi. gunluk gazeteler