[IMG]http://img44.**************/img44/2208/maldiniveda0809.jpg[/IMG] Milan'ın efsane ismi Paolo Maldini kulube donmeyi duşunduğunu itiraf etti ama bunun saha icinde olmayacağını soyledi. San Siro'daki şahane kariyerinin ardından gecen sezonun sonunda profesyonel futbola veda eden Paolo Maldini'nin takımda bir direktorluk gorevine getirileceği iddiaları uzerine efsanevi oyuncu kendisinin bu gorev icin uygun olduğunu soyledi. La 7 Gold'a konuşan Maldini "Bu takıma cok şey verdim ve cok şey de kazandım. Milan'ın renkleri icin cok fazla sevgi hissediyorum ve bu orada calışan insanlar icin de gecerli. Eğer bu takıma yardım edebilecek pozitif bir şeyler yapma şansı varsa ben her zaman olayın icinde olacağım. Hayatım her zaman diğer rollerden uzak oldu ve bu şekilde devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Takımın Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde istikrar yakaladığı istikrar nedeniyle iyi bir periyoda girdiklerini belirten Maldini Devler Ligi'ndeki favorilerini de acıklamaktan geri durmadı : "Şampiyonlar Ligi mi? Bence Barcelona en guclu takım ama arkadaşım Carlo Ancelotti'nin Chelsea'si de gayet donanımlı" Kaynak: Ajansspor.com