Gigli: "Ibrahimovic vefasızın tekiydi"
Futbol0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Gigli: "Ibrahimovic vefasızın tekiydi"
-
05-10-2019, 22:01:05Eski başkan, bu sene Juventus'un şampiyonluğu hakkettiğini soylerken bir yandan da Zlatan Ibrahimovic gibi kulupten ayrılan oyunculara ofke kustu. Eski Juventus başkanı Giovanni Cobolli Gigli, Barcelona'nın yıldız oyuncusu Zlatan Ibrahimovic'e yuklendi. Eski başkan, Serie A'da gectiğimiz senelerde patlak veren şike skandalından sonra İsvecli oyuncunun kulupten ayrılmasını ağır bir dille eleştirdi. Gecen hafta başkanlıktan ayrılan Gigli, istifa etmenin verdiği rahatlıkla kulupte gecirdiği son uc yıl hakkında icindekilerini doktu. Juve'nin kotu zamanlarında, kalıp yardım etmek yerine kulupten kacanları asla affetmeyeceğini soyledi. Gigli, Tuttosport'a verdiği demecte, "Bir anda kendimi mahkeme salonlarında buldum. Takımı sıfırdan yaratmam gerekti. Bazıları Juve'nin buyukluğunden kalmayı tercih etti ama Ibrahimovic gibileri takımı yalnız bırakıp gitti." şeklinde konuştu. Serie B'ye duşerken bir yandan da lige eksi otuz puanla başlayacak olmalarının kendisini korkutmadığını ifade eden İtalyan patron, "Ben kural adamıyım. Bu takım bugune kadar 29 şampiyonluk kazandı. Mahkemeye sonuc hakkında yalvaramam. Eğer mantıklı bir karar alınırsa şike skandalından sonra alınan iki şampiyonluktan en azından bir tanesini geri verilmesini bekliyorum."dedi. Goal.com __________________