Jurgen Klopp: "Seri katil gibi gorunuyorum"
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Jurgen Klopp: "Seri katil gibi gorunuyorum"
-
05-10-2019, 21:57:21Jurgen Klopp: "Seri katil gibi gorunuyorum" Liverpool'un teknik direktoru Jurgen Klopp her zaman eğlenceli tavırlarıyla dikkat cekiyor. Basın toplantılarında muhabirlerle girdiği komik diyaloglarla ve esprili tarzıyla bilinen Klopp, şimdi de meslektaşı Guardiola'ya takıldı. FourFourTwo dergisi icin komedyen John Bishop'a roportaj veren Jurgen Klopp, saha kenarındaki heyecanlı tavırlarıyla ilgili soruları yanıtladı. Klopp, "Saha kenarında nasıl davranmam gerektiği uzerine hic duşunmedim. Olanlar o an oluyor. Olduğum gibiyim. İnsanların benim hakkımda ne soylediklerine cok takılmıyorum ancak insanların benim taktik deha olmadığımı duşunduğunu biliyorum. Cunlu taktik deha olmak icin fazla tezcanlıyım. Duygu dolu bir adamım" dedi. Sozlerine hem arkadaşı hem de rakibi olan Guardiola'ya değinerek devam eden Klopp, yine şakacılığını konuşturdu: "Orneğin Pep Guardiola da tezcanlı biri ama aşırı değil. Bağırdığında bile yakışıklı gorunuyor. Pep her zaman yakışlıklı gorunuyor. Kıyafetleri, fiziği, her şeyi muhteşem. Ben bağırdığımda ise seri katil gibi gorunuyorum. Dişlerim suratımda hep belirgin şekilde duruyor. Bebeklere de "cok tatlısın" der gibi bakıyorum fakat genellikle ağlamaya başlıyorlar" KAYNAK: İNTERNETHABER __________________