Milli Takımda Seks Skandalı 24.09.2006 Dallas gibi olaylar genc futbolcunun gozu onunde yaşandı. 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı kampında teknik direktor futbolcunun annesiyle yattı. Almanya'nın Stuttgart kentinde gectiğimiz mayıs ayında yapılan 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı secmelerinin ardından seks skandalı patlak verdi. Gecen ocak ayından beri Futbol Federasyonu Milli Takım Altyapı Antrenoru Koln Bolgesi Buro Sorumlusu olarak gorev yapan Turgay Hardal, Milli Takım teknik sorumlusu Metin Tekin'in secmelere gelen bir futbolcunun annesiyle aşk yaşadığını hatta malzemecilerin odasında seks yaptığını one surdu. Hardal, bu skandalı ortaya cıkardığı ve uzerine gittiği icin gorevden alındığını iddia etti. Turgay Hardal, 16 Mayıs 2006 tarihinde yapılan secmelere Almanya'nın Offenbach Kickers takımının forvet oyuncusu T.T.'nin de katıldığını soyledi. Hardal, takımın teknik sorumlusu Metin Tekin'in T.'nin annesiyle aşk yaşadığını one surdu. Hardal, 'Metin Tekin, bir Milli Takım antrenorune yakışmayacak davranışlarda bulundu. T.T., Milli Takım seviyesinde olmamasına rağmen bu futbolcunun annesiyle ile aşk yaşayan Metin Tekin tarafından torpilli olarak takıma alındı. Diğer futbolcuların aileleri takımın oteline uc kilometre uzakta olmasına rağmen bu arkadaş T.T.'nin annesini, malzemecileri futbolcuların odasına alarak, buraya yerleştirdi' dedi. Hardal, Tekin'in takıma cağırdığı futbolculardan para aldığını da iddia ettti. Gorevden aldığım icin iftira atıyor SUCLAMALARIN hedefindeki isim 19 Yaş Altı Milli Takım Teknik Sorumlusu Metin Tekin, AKŞAM'a yaptığı acıklamada, Turgay Hardal'ın kendisinin yardımcısı olduğunu ve daha once menajerlik yaptığını soyledi. Tekin, T.T.'nin annesiyle milli takım secmelerine gece yarısı geldiğini ve gec saatte otel sıkıntısı yaşadıkları icin bir gunluğune takımın otelinde kaldığını anlattı. Tekin, futbolcunun annesiyle aşk yaşadığı iddialarının gercek olmadığını savundu. Tekin, 'Turgay Hardal, Milli Takım antrenoru olduğu donemde de menajerlik işine devam etti. Bazı futbolcuları kendi cıkarları icin kullandığından dolayı gorevden aldım. Bu nedenle de bu tur bir karalama kampanyası başlattı' diye konuştu. Futbolcular şahidim HARDAL, bu skandalı ortaya cıkardıktan sonra işinden olduğunu belirterek, işin peşini bırakmayacağını anlattı. Hardal, Metin Tekin'in bu hareketinden Milli Takım'da bulunan futbolcuların ailelerinin de rahatsız olduğunu belirterek, 'Aileler ve futbolcular şikayet etmem halinde bana şahitlik yapacaklarını soylediler. Yurtdışında avukatlık yapan Mustafa Bakrac başta olmak uzere bazı futbolcular ve aileleri bana şahitlik yapmaya hazır' diye konuştu. Haber: Nurettin Ercan/Akşam valla ne diyim inşallah yalan haberdir. __________________