Liverpool'un odu patladı
Futbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Liverpool'un odu patladı
-
05-10-2019, 21:55:09İngiliz gazeteleri, Anfield Road'ta oynanan Liverpool-Galatasaray macını spor sayfalarının manşetinden verdi. The Guardian, mac yazısında ''Peter Crouch'un nefis ikinci golunden sonra ışıldayan ve oyunun hakimi olan Liverpool, Galatasaray'ın fevkalade geri donuşu karşısında az kalsın yere seriliyordu'' ifadelerini kullandı. Guardian, ''Eğer macın sonlarına doğru Saşa İlic ve Hakan Şukur girdikleri pozisyonları değerlendirebilseydi, kutlama gecesi Liverpool'un rezil olduğu bir geceye donuşebilirdi'' diyor. İSTANBUL TERSİNE DONUYORDU... Daily Telegraph'taki mac yazısı ise, Liverpool'un iki yıl once İstanbul'da Milan'a karşı 3-0'dan zafere ulaştığı macın tersini yaşama tehlikesiyle karşı karşıya kaldığına dikkat cekerken; Galatasaray'ın sessizce boyun eğmeyi reddettiğini kaydediyor. BENITEZ CİMBOMLU FUTBOLCULARA KUTLUYOR "Peter Crouch'ın duble golunden sonra Liverpool hayatta kaldı" başlığını kullanan The Independent'a konuşan teknik direktor Benitez, "20. dakikadan sonra bu iş tamam diye duşundum. İkinci yarıda zor durumlara duştuk. Oyuncularımı eleştirmiyorum, Galatasaraylı futbolcuları kutluyorum" ifadesini kullandı. BBC: G.SARAY İSTANBUL ŞAMPİYONLARINI FECİ KORKUTTU 25 Mayıs 2005'teki İstanbul finaline gonderme yapan BBC, "Peter Crouch'un golleri Liverpool'un C grubunda kazanmasını sağladıysa da Galatasaray 2005 şampiyonlarını feci korkuttu" diye yazdı... CROUCH: COK GARİP BİR MACTI, KARİYERİMİN EN İYİ GOLU The Sun'a demec veren Peter Crouch "Cok garip bir mactı. Genelde soğukkanlı olurum ama son dakikalarda kendimizi baskı altında hissedince dorduncu bir gole ihtiyacımız olduğunu duşundum. Vurduğum vole, kariyerimin en iyi golu. Galatasaray tehlikeli, bir adım geri cekilirseniz uzerinize gelirler"dedi. __________________