Real Madrid'in istediği başarılı file bekcisi, sezon acılışında oynanan Tottenham macı kadrosuna alınmadı. Manchester United'ın hocası Louis van Gaal, Real Madrid'i David De Gea konusunda uyardı. Tottenham karşısında Kırmızı Şeytanlar'ın 1-0 kazandığı macta De Gea karşılaşmayı tribunlerden izlemek zorunda kalmıştı. Sergio Romero'nun kaleyi koruduğu macın ardından dikkatler yeniden De Gea'nın transferi konusuna cevrildi. BT Sport'a konuşan Van Gaal, "De Gea'nın geleceği hakkında konuşamam cunku bu konuda en onemli parca ben değilim. Oyuncu ve onu satın almak isteyen kuluple alakalı bir durum. Uc yıldır taraftarımızın en iyi oyuncu sectiği bir isim ve onun buradan kolayca gitmesine izin veremeyiz. Onu satın almak icin cok buyuk para harcadık." ifadelerini kullandı. Takımın yeni isimleri Romero, Depay ve Darmian'ın gosterdiği performanstan memnun olduğunu da belirten Hollandalı taktisyen, "Memphis Depay'a bu macta buyuk bir heves ve tutkuyla oynamasına gerek olmadığını belirttim, ki bu durum takımın kalanı icin de gecerliydi. Darmian'ı beğendim cunku hem toplu hem topsuz oyunda cok etkileyiciydi. Romero gol yemeden macı tammaladı ve onemli kurtarışlar yaptı. Sadece bir haftadır burada ve onemli bir gelişme kaydediyor." ifadelerini kullandı. Goal