Arsene Wenger, Arsenal'in West Ham'a Cech yuzunden yenilmediğini soyledi. Arsenal Teknik Direktoru Arsene Wenger, West Ham'a kaleci Petr Cech'in yaptığı hatalar nedeniyle yenilmediklerini soyledi. Takım olarak hatalar yaptıklarını duşunen Wenger, "Tek sorumlu Cech değil. Yenilen ilk gol icin soylenecek cok şey var. Atış kullanılmadan once iyi bir ortanın canımızı sıkacağını biliyordum. Organizasyon ve konsantrasyon eksikliğini gordum. Kaleye mesafe fazlaydı ve rakibe koşu alanları bıraktık.Kendi hatalarımıza bakmalıyız. Bugun pas oyununda kotuyduk. Yeterince iyi oynamadık." dedi. Transferler hakkında da konuşan Fransız teknik adam, "Benzema icin daha once de soyledim, eğer iyi bir fırsat olursa değerlendiririz. Ancak kotu sonucların cozumu transferden gecmiyor. İyi takımlar duştukleri bu durumdan daha guclu cıkmayı bilmelidir. Lig yarışında her zaman boyle zorlu donemler olacaktır. Cech, ilk golde duran topta boşa cıkmış ve ikinci golde de ceza sahası dışından gelen şuta ters ayakta yakalanmıştı. Goal